#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Gereksiz bir transfer olduğu konusunda hala ısrarcıyım.

Oyuna girdikten sonra, top ayağında dümdüz dikine bir koşu yapacağına geriye döndü, atak yok oldu.

Aynı hareketi Sabri yapsaydı, tahmin edemiyorum yorumları. Umarım sene sonu gider, boş yere kontenjan yiyor.

Göster kaliteni be kara adam.

Eboue hücumda olmayacak. Bek oynasa daha iyi.

Sağbekte 1 maç 90 dk oynasın 11 kişi olalım, bir görelim bana göre Sabri 'den iyi performans verir.

Gereksiz bir transfer olduğu konusunda hala ısrarcıyım.

Oyuna girdikten sonra, top ayağında dümdüz dikine bir koşu yapacağına geriye döndü, atak yok oldu.

Aynı hareketi Sabri yapsaydı, tahmin edemiyorum yorumları. Umarım sene sonu gider, boş yere kontenjan yiyor.

Sağ bekte Sabri Eboue'den daha iyi diyosun yani? Adamı sağ bek diye aldık sen Sabri'ye katlan o zaman kaç maçta sağ bek oynadı Eboue?

Sağ bekte yardırır Eboue, çok net. Avrupa'nın üst seviye sağ beklerinden birisi aynı zamanda.

Umarım Bursa macından itibaren sağ bek kendisine emanet olur.

Fatih Hoca, Sabri'de ısrarı bırakıp Ebuoe'yi sağ bekte devamlı oynatmaya başlasa iyi olacak sanki.

Emre Saykal'ın yapmıs oldugu yorum cinlerimi tepeme cıkardı. Sabri'yi bosverin sag bekte Serkan Kurtulus oynasın bunun yüzünden. Adam sağ bek bölgesinin adamı atakta yaptığı hatadan dolayı güzelim Eboue'yi harcadı.

Eboue Galatasaray kariyerine oldukca tutuk basladı. Devamı iyi olur umuyorum.

Bence en gereksiz transferimiz...

gereksiz olduğunu düşünenler sabriyle serkanı izlemek istiyorlar sanırım. haftaya sabri değil eboue sağ bekte oynayacaktır.

sabriyi severim ama eboue varken sabri sağ bekte forma kapamaz. bu hafta yedek soyunmasının sebebi sakatlıktan yeni çıkmış olmasıyla ilgili. .

Pardon beyler, Eboue'yi begenmediginizi bilseydik Sagna'yı alırdık.

Pardon beyler, Eboue'yi begenmediginizi bilseydik Sagna'yı alırdık.

Kalecin yabancıyken, Sabri gibi Türkiye'nin en iyi 2 sağ bekinden biri kadronda mevcutken, hedefin sadece şaibeli bir ligde şampiyon olmaksa, Eboue aşırı lüks ve gereksiz bir transferdir.

Eboue'yi alma niyetleri de sağ bekte oynatmak değil, Keita'yı alamadıklarındandır.

Mete sana buraya kadar yazım. Eboue ayrıca iyi sağ bektir ama oynatılacağını sanmıyorum. Çünkü o amaçla alınmadı bir kez daha yazıyorum.

---------------------------------------------------------------------------------------

Bugün Sabri'nin girdiği kademeleri göremeyen cahiller, yarın ''gökhan gönül çok iyi *****xD'' da diyecekler. Şu maçları özet izlemeyin, oturun adam gibi 90 dakika izleyin diyoruz bazılarına. Yok 90 dakika izleyenler hala ''zapri-sarbi, orta açamıyo yhaaxD'' fln diyorsa kaç yaşındadır bilinmez.

Bugün Sabri'nin eleştirilme nedeni de, Selçuk'un ilk yarı soldan sağ tarafa sert bir top yollaması ve Sabri'nin o topu tutamayıp, auta çıkarması.

Sabri sürekli ofansı ile eleştiriliyor. Tamam ofansı kötü kabul ediyorum bende. Ama Sabri'nin ana görevi, ilk 3 görevi içinde ofans yok.

Sabri defansı harikaya yakın yapıyor, bunu çoğu Avrupai maçta da gördük. Özellikle kademeye girmesi, rakipten top çalması gibi çok iyi özellikleri var. Ama bunları kimse görmüyor, ya da maçı izliyor ama maçın sadece yıldız oyuncularıyla ve golleriyle ilgileniyor.

Buraya daha detaylı Sabri analizi de yaparım hiç sorun değil, ama yapılacak yorumların %90'ı;

''zarbiyi savunuyor zaaaaxD, sarbi işte ortadan ne anlar zaaaaxD, sarbi pas atamıo zaaaxDD''

Böyle olacağı için gerek duymuyorum. Analizlere saygı yok, okuyan yok. Futbolu bilen adam zaten kendini belli ediyor forumda. Bilmeyen de, hemen hakarete, argoya bağlıyor. Çünkü detaylı analiz kapasitesi ve detaylı Türkçe'si yok. Adam kendini anlatamıyor, anlatım bozukluğu çekiyor ve sinir yapıp hakarete başvuruyor veya hırsını Sabri'den çıkarıyor.

Sabri bence de gitsin. Bu taraftara onun gibisi çok. Gelsin Gökhan Gönül her maç 1 orta açıp gol attırsın, her maç 2 gol yedirsin, Avrupai maçların hepsinde rezil olsun, büyük maçların hepsinde sakatım oynamıyorum desin, öylesi lazım.

Gökhan Gönülü Sabri ve Eboue'nin toplamına tercih ederim acıkcası. Bir tane olsun tam olsun, hemde yerli.

Eboue bir iki mac sonra sagbeke gecer ve macı basladıgı pozisyonda bitirir Fatih hoca izin verirse. O zaman 360 derece dönersiniz yorumlarınızdan.

Eboue'nin Keita'nın alternatifi oldugunu zannetmiyorum. Eger öyle bir mevzu olduysada bu resmen futbol cehaletidir.

Dedigim gibi lige biraz tutuk basladı. Gelecek maclarda daha saglıklı yorumlar yaparız.

Kalecin yabancıyken, Sabri gibi Türkiye'nin en iyi 2 sağ bekinden biri kadronda mevcutken, hedefin sadece şaibeli bir ligde şampiyon olmaksa, Eboue aşırı lüks ve gereksiz bir transferdir.

Eboue'yi alma niyetleri de sağ bekte oynatmak değil, Keita'yı alamadıklarındandır.

Mete sana buraya kadar yazım. Eboue ayrıca iyi sağ bektir ama oynatılacağını sanmıyorum. Çünkü o amaçla alınmadı bir kez daha yazıyorum.

---------------------------------------------------------------------------------------

Bugün Sabri'nin girdiği kademeleri göremeyen cahiller, yarın ''gökhan gönül çok iyi *****xD'' da diyecekler. Şu maçları özet izlemeyin, oturun adam gibi 90 dakika izleyin diyoruz bazılarına. Yok 90 dakika izleyenler hala ''zapri-sarbi, orta açamıyo yhaaxD'' fln diyorsa kaç yaşındadır bilinmez.

Bugün Sabri'nin eleştirilme nedeni de, Selçuk'un ilk yarı soldan sağ tarafa sert bir top yollaması ve Sabri'nin o topu tutamayıp, auta çıkarması.

Sabri sürekli ofansı ile eleştiriliyor. Tamam ofansı kötü kabul ediyorum bende. Ama Sabri'nin ana görevi, ilk 3 görevi içinde ofans yok.

Sabri defansı harikaya yakın yapıyor, bunu çoğu Avrupai maçta da gördük. Özellikle kademeye girmesi, rakipten top çalması gibi çok iyi özellikleri var. Ama bunları kimse görmüyor, ya da maçı izliyor ama maçın sadece yıldız oyuncularıyla ve golleriyle ilgileniyor.

Buraya daha detaylı Sabri analizi de yaparım hiç sorun değil, ama yapılacak yorumların %90'ı;

''zarbiyi savunuyor zaaaaxD, sarbi işte ortadan ne anlar zaaaaxD, sarbi pas atamıo zaaaxDD''

Böyle olacağı için gerek duymuyorum. Analizlere saygı yok, okuyan yok. Futbolu bilen adam zaten kendini belli ediyor forumda. Bilmeyen de, hemen hakarete, argoya bağlıyor. Çünkü detaylı analiz kapasitesi ve detaylı Türkçe'si yok. Adam kendini anlatamıyor, anlatım bozukluğu çekiyor ve sinir yapıp hakarete başvuruyor veya hırsını Sabri'den çıkarıyor.

Sabri bence de gitsin. Bu taraftara onun gibisi çok. Gelsin Gökhan Gönül her maç 1 orta açıp gol attırsın, her maç 2 gol yedirsin, Avrupai maçların hepsinde rezil olsun, büyük maçların hepsinde sakatım oynamıyorum desin, öylesi lazım.

Sabri için dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Sabri bence şu an Türkiye'nin en iyi sağ beki.

Ama Eboue de bu takıma gerekliydi. Bu adam gerçek bi joker. Santrafor ve kalecilik dışında her yerde çok rahat oynar.

Bircok kisi Emre'nin dediğinde birleşebilir aslında,

1.Eboue iyi bir adamdır,

2.Yabancı sınırlaması olan bir ligde yerli oyuncu sıkıntısı yaşarken lüks kacabilir.

Yoksa Eboue bu takımın sağ bekine her şekilde level atlatır, ancak sahada 6 yabancı oynatıyorsak öncelik vermemiz gereken başka mevkiler olabilirdi.

Ama madem aldık , o zaman böyle bir adamdan faydalanmaya bakmalıyız bu saatten sonra.

Hakan-Ujfalusi-Servet-Eboue

Böyle bir defans kurgusuyla kısa vade de oldukca basarılı olabileceğimize inanıyorum ben.

Önlerinde Melo-Selcuk-Engin , arkalarında Muslera... Daha ne iste.

Devre arasında takıma katılacak 1-2 kanat oyuncusu bu takımı kısa vade de basarıya ulastıracaktır.

Sabri>Hakan olabilir ancak su saatten sonra elde bu bekler varsa çıkartılıcak defans hattı yukarıdaki gibidir.

eboue varken bu leş sabri top felan oynayamaz bu takımda.

Sabri için dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Sabri bence şu an Türkiye'nin en iyi sağ beki.

Ama Eboue de bu takıma gerekliydi. Bu adam gerçek bi joker. Santrafor ve kalecilik dışında her yerde çok rahat oynar.
şaka herhalde bu. türkiyenin en iyi sag beki nasıl oluyor. kusura bakma ama ben bu feneri sevmem gökhan gönülün kişilgini hic sevmem. ama türkiyenin en iyi sag beki gökhan gönüldür. sabri böyle oynayacaksa oynamasın bu takımda. tamam bende bazen savunuyorum ama naptıgını kendide bilmiyor.

Geri
Üst Alt