Cevap: #27 Emmanuel Eboué
Pardon beyler, Eboue'yi begenmediginizi bilseydik Sagna'yı alırdık.
Kalecin yabancıyken, Sabri gibi Türkiye'nin en iyi 2 sağ bekinden biri kadronda mevcutken, hedefin sadece şaibeli bir ligde şampiyon olmaksa, Eboue aşırı lüks ve gereksiz bir transferdir.
Eboue'yi alma niyetleri de sağ bekte oynatmak değil, Keita'yı alamadıklarındandır.
Mete sana buraya kadar yazım. Eboue ayrıca iyi sağ bektir ama oynatılacağını sanmıyorum. Çünkü o amaçla alınmadı bir kez daha yazıyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------
Bugün Sabri'nin girdiği kademeleri göremeyen cahiller, yarın ''gökhan gönül çok iyi *****xD'' da diyecekler. Şu maçları özet izlemeyin, oturun adam gibi 90 dakika izleyin diyoruz bazılarına. Yok 90 dakika izleyenler hala ''zapri-sarbi, orta açamıyo yhaaxD'' fln diyorsa kaç yaşındadır bilinmez.
Bugün Sabri'nin eleştirilme nedeni de, Selçuk'un ilk yarı soldan sağ tarafa sert bir top yollaması ve Sabri'nin o topu tutamayıp, auta çıkarması.
Sabri sürekli ofansı ile eleştiriliyor. Tamam ofansı kötü kabul ediyorum bende. Ama Sabri'nin ana görevi, ilk 3 görevi içinde ofans yok.
Sabri defansı harikaya yakın yapıyor, bunu çoğu Avrupai maçta da gördük. Özellikle kademeye girmesi, rakipten top çalması gibi çok iyi özellikleri var. Ama bunları kimse görmüyor, ya da maçı izliyor ama maçın sadece yıldız oyuncularıyla ve golleriyle ilgileniyor.
Buraya daha detaylı Sabri analizi de yaparım hiç sorun değil, ama yapılacak yorumların %90'ı;
''zarbiyi savunuyor zaaaaxD, sarbi işte ortadan ne anlar zaaaaxD, sarbi pas atamıo zaaaxDD''
Böyle olacağı için gerek duymuyorum. Analizlere saygı yok, okuyan yok. Futbolu bilen adam zaten kendini belli ediyor forumda. Bilmeyen de, hemen hakarete, argoya bağlıyor. Çünkü detaylı analiz kapasitesi ve detaylı Türkçe'si yok. Adam kendini anlatamıyor, anlatım bozukluğu çekiyor ve sinir yapıp hakarete başvuruyor veya hırsını Sabri'den çıkarıyor.
Sabri bence de gitsin. Bu taraftara onun gibisi çok. Gelsin Gökhan Gönül her maç 1 orta açıp gol attırsın, her maç 2 gol yedirsin, Avrupai maçların hepsinde rezil olsun, büyük maçların hepsinde sakatım oynamıyorum desin, öylesi lazım.