#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Fazla alınganlık gösterdi bence. Takım %95 şampiyon olmuş. Burak geldi sarıldı. Sorun neyse sonra konuşup halledilirdi. Kuşlara malzeme verdik durduk yere!

Maçta iyiydi ancak Burak'la atışması olayı uzatması yakışmadı.

Fazla alıganlık gösterdi.Ama şu da var Burak bütün maç saçmalıyor Eboue bir yanlış yapınca aaauuwww

Bir sıkıntısı var belli. Öyle ufak pozisyonu büyütüyorsa, başka şeylere de içerlenmiş olabilir.

umarım sezon sonu satılır, yaşı daha genç 2 maç oynayıp 15 maç ortada gözükmeyen bu adamdan kurtuluruz

adam bu sezon o kadar kötüydü ki sabri bile gözümüze hoş gelmeye başladı

düşünün artık ne kadar kötü bir sezon geçiriyor

umarım sezon sonu satılır, yaşı daha genç 2 maç oynayıp 15 maç ortada gözükmeyen bu adamdan kurtuluruz

adam bu sezon o kadar kötüydü ki sabri bile gözümüze hoş gelmeye başladı

düşünün artık ne kadar kötü bir sezon geçiriyor

Bu cümleyi kuranlara Cihan Haspolatlı günlerini hatırlatırım.

Sorun olmaz barışmışlardır bile :D

Biraz duygusal davranıyor.

Geçen seneki teklifler gelirse değenlendirilebilir. Yabancı kontenjanından dolayı kullanacağımız beklerin hem defansif hem ofansif yönü iyi olmak zorunda. Eboue bazen aksayabiliyor.

burak i dovseydi birsey demezdim :asd:cunku burak adami cildirtti gene, burak hep ters yerlere kostu cunku

Burak mı ters koştu oha pozisyonu izlemedin heralde eboue bunu hep yapıyor sacma sapan kullanıyor son topları

What did u say deyip, Burak'a ters ters bakınca bir an tokatlayacak sandım. Maç içinde sinirlenince, oyuncu ayırt etmeksizin postasını koyuyor. Geçen hafa Drogba nasibini almıştı, bu haftanın talihlisi Burak oldu.

Bazı alışkanlıklarına ket vurması gerek, hoş olmuyor.

Çok gereksiz hareketlerde bulundu yine. Tamam alındın ettin belki de haklısın ama git bi taraftarı selamla en azından şampiyon oluyoruz azcık sevin be Arap.

Bu sene düşüş var hacı sende iyisin hoşsunda geçen seneki ciddiyetini kaybettin ilk yarıda son adam kaldın Antepli oyuncuyla kendini bırakıverdin allah muhafaza Gençler maçı gibi olsaydı yazık olacaktı lütfen ciddi ol kaliten zaten belli.

Tv'den gördüğüm kadarıyla Burak Eboue'ye türkçe küfür etti ve Eboue'de haklı olarak gönül koydu..Pozisyon için de (tekrarını izlemeksizin) Burak'ın yanlış koşu yaptığını düşünüyorum ki Burak haklı bile olsa takım arkadaşına küfür etmek yakışmaz.Umarım en kısa sürede affettirir Burak kendini.

Eboue bu sezon yanlış işler peşinde. Niye böyle sinirli olduğunu da anlamak zor :confused:

Eboue açıklamıştı zaten, maç içinde farklı bir kişi oluyorum, çok sinirli oluyorum, bunun sebebi kazanma arzusu diye. Tahammüllü olamıyor.

Eboue'nin bu olayda hiç bir suçu yok, Burak döndü pası veremediği için küfür etti adam ne yapsın teşekkürmü etsin?

Olur böyle şeyler beyler niye bu kadar taktınız onu anlamadım :D

Eboue yanlış top attı diye bu tepkiyi alacaksa Emre Çolak ve Hamitin her maç falakaya yatırılması lazım

O pozisyon her maçta olabilecek bir olay. Sorun olacağını sanmıyorum ilerisi için.

Geri
Üst Alt