#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Ben dünkü pozisyonda Eboue'ye hak verdim. Tabii sonradan büyütmesi yanlis oldu ama yine de Burak'in yaptiklari hic yakisik olmadi. Mücadele etme, sürekli toplari ez, sonra da git bir hata yapti diye sürekli kosan, mücadele eden arkadasina böyle bir tepki göster.

Ben sürekli Burak gibi oynasam yemin ediyorum tepki göstermeyi birak arkadaslarima bir sey bile diyemezdim.

Ben dünkü pozisyonda Eboue'ye hak verdim. Tabii sonradan büyütmesi yanlis oldu ama yine de Burak'in yaptiklari hic yakisik olmadi. Mücadele etme, sürekli toplari ez, sonra da git bir hata yapti diye sürekli kosan, mücadele eden arkadasina böyle bir tepki göster.

Ben sürekli Burak gibi oynasam yemin ediyorum tepki göstermeyi birak arkadaslarima bir sey bile diyemezdim.

Eboue'ye küfür etti diye bir şey dedi dün arkadaş, siz izlerken gördünüz mü öyle bir şey ?

Eboue'ye küfür etti diye bir şey dedi dün arkadaş, siz izlerken gördünüz mü öyle bir şey ?

Küfür etti mi bilmiyorum ama Burak'in gösteridigi tepki cok abartiliydi. Mactan sonra ama Eboue'den özür dilemeye calisti, Eboue istemedi.

Maçlarda, hele dünkü gibi stresi yüksek maçlarda olur böyle şeyler. İkisi de fazla hırslı oyuncular, unutmuşlardır bile şimdiye.

Küfür etti mi bilmiyorum ama Burak'in gösteridigi tepki cok abartiliydi. Mactan sonra ama Eboue'den özür dilemeye calisti, Eboue istemedi.

Taraftar takımı çağırmış eboue gitmemiş, bence çok uzattı tepkiyi tamam haklı olabilir ama bu kadar uzatmaması gerekirdi.

Bu sene sonunda Eboue mi gider Burak mı?

hic biri, hele eboue hayatta gidemez

Burak Atletico Madrid haberleri çıktığından beri sahada ruh gibi geziniyor. Ben de Eboue'nin gideceğini düşünmüyorum ama Eboue'nin tepkisi sadece olaya değildi bence. Burak'ın 90 dakika boyunca mücadele etmemesinin ardından bir hatada böyle tepki göstermesine kızdı bence.

Eboue öyle ahım şahım bir bek değil,ortalama bir oyuncu.Fazla niye triplere giriyor anlamadım.Burak'ta sanki maç içinde her hareketi doğru yapıyormuş gibi çok havalarda bu aralar.

Burak Atletico Madrid haberleri çıktığından beri sahada ruh gibi geziniyor. Ben de Eboue'nin gideceğini düşünmüyorum ama Eboue'nin tepkisi sadece olaya değildi bence. Burak'ın 90 dakika boyunca mücadele etmemesinin ardından bir hatada böyle tepki göstermesine kızdı bence.

eboue kizmakda halki tabi ama Burak i alan olmaz, hele 20 milyon dan fazla veren olmayacagi icin bizimkiler dogru olarak satmaz, ancak birisi deli gibi para verirse olabilir, eboue cok iyi bir bek ondan daha iyi bir sagbek i alamayiz zaten

ama Atletico manyak sa, mesela Falcao yu 55 milyon a satip 25 milyon u Burak icin verirlerse ozaman olur ama Turk oyuncusuna vermiyorlar okadar para buda bir gercek

Eboue bizim icin önemli bir oyuncu, sag bekte gözü kapali yazilir kontenjan harcanir.

geçen hafta bu adam değilmiydi taraftar alkışladıgında içerdekileri çağırttıran

şimdide gitmemiş diye laf atıyolar eboueye.

ebouenin yerde yatmasından bir galatasaraylı olarak şikayetçiyim.

bu adamın değerini bilmemiz lazım.lahm ve dani alves dışında avrupa'da eboue'den net bir şekilde iyi olan sağ bek sayısı 2'yi 3 ü geçmez.

Eboue duygusal bir futbolcu. Gayet doğal taraftara falan gitmemesi.. Gönlünü alsınlar, bu adam şimdiye kadar takımda birlik beraberliği sağlayan adamların basında geliyordu.

Eboue cok üst düzey bir futbolcu,mevkisinin en iyisi,yanliz bazen konsantrasyon problemi yasiyor,dünkü pozisyonda uzatmalar oynanirken Buraka tehllikeli yerde fau yapiyor rakip,hakem tam faul calacakken topa hamle yapip sacma bir pas verdi,rakip bir atak daha yapabildi,Burak sinirlenmekte hakliydi,mactan sonra yanina gitti,sorun olmaz yani.

BJBFsFSCMAA0QLg.jpg:large

giderse oyle böyle degil çok üzülürüm

Geri
Üst Alt