#27 Emmanuel Eboué

ilk yıl afrika kupasına gidene kadarki oynadığı müthiş oyunun ekmeğini yiyiyor hala, sıkıntısı psg istediğinde satmamamızmı bilmiyorumda artık illallah ettirdi. ligde sabri/hamit fazlasıyla yeter kontenjan harcamaya değmeyecek durumda

Salih dursun var kayseride buna on basar. sene sonuna kadar duzelecegini sanmiyorum. umarim iyi fiyata katara falan satariz. 3,5'a aldik 5'e satsak kar ederiz :d

Niggalıgından kalıbından utan be. Sinek ısırsa yerde kıvranıyorsun. Bizi bile bıktırdın.

juvenin sol kanadindaki siyahi eleman kimdi, cocuga rahatlikla 60 metreden paslar atildi, bizim sag taraftan biri cikipta demediki birader sen niye bu kadar bossun diye. iste 2-3 kez chedjou basti sag tarafimizda o cocuga. o bebe en az 5-6 kere sag tarafimizdan bom bos ortalar acti

Nfret ettirdin kendinde nefret.Hamit gelince direk beke geçsin.Boşuna yabancı sınırını doldurmasın.

Miladı doldu artık ben cok severdim özellikle hucümda çok etkili oluyordu çıkısları ile ama her pozisyonda kendini yere atması çıt kırıldım olması bezdirdi.Sabriye razıyım çıkmasın ileri savunma yapsın balta gibi yeter.

Chedjouyuda delirtti . Adamın kişiliğine de hayran oldum. GS a böyle topçular yakısır..

https://s1.directupload.net/images/131002/6js6b8se.swf

İtici olmaya başlıyorsun.. Şu koduğumun çimlerine olur olmadık zamanlarda yatma

ilerden top geliyor adamin onunde beklior yani olacak is degil. 3 kere ayni seyi yapti real madrid macinda 4 kere ayni seyi yapti yetti hae. NE BU BA

İvedilikle kurtulmalı. Bir tane bile olumlu hareketi yok. Takımın açık ara en zayıf halkası.

millete şaka soytarılık yapacam derken yerden kalkmaz oldun her maç debelenir mi insan yerde bu kadar ya ayıp be ekmek yiyorsun

juve maşınca koca maç boyunca asamoah topu her aldığında kendisine sevgilerimle sövdüm, ulan adamların taktikleri belli, ayrılmasana kıçından şu adamın. yapış adamım yapış. Eboue nin bu sene son sezonu olur.

Bi ara açığını Chedjou kapamaya çalıstı orta boşkaldı

Bi ara Amrabat kapamaya geldi, birinde korner birinde penalti oldu

Eboue'yi dikkatli izleyenler görmüştür bizim savunmanın sağ tarafını Ched, Riera ve Amrabat daha fazla kapattı.

Saçma sapan yatışları bize hangi maçlara bedel oldu unutulmasın.

Bu maç özelinde değil genel olarak 1,5 sezondur karşısındaki hemen her oyuncuya orta şansı veriyor.

Son yarım saat Ched'in yanına dolaştı kaçak futbol oynamak adına.

Bir oyuncu formsuz, kondisyonsuz, gamsız olunca ve arkadaşlarını bezdirecek hareketler yapıyorsa en azından bir kaç maç kesilmeyi hak ediyordur.

Dün her iki kanattan da sayısız ataklar yedik. Ama bu dünkü maçın taktiğiyle ilgili bir durum sanırım. Çünkü Juve'nin atak başlangıçlarında bizim bekler araya koşuları engellemek için ceza sahası yan çizgilerine kadar giriyordu. Haliyle Pirlo'nun erken attığı tüm çapraz uzun toplar bom boş kanat elemanlarına gitti. Mesela Lichtsteiner da çıkana kadar Balta'nın kanadında at koşturdu.

Eboue'ye o konuda kızmayacağım ama dün yine gerekli gereksiz her fırsatta kendini yere bırakması Chedjou'yu bile isyan ettirdi.

Görünen o ki bu sistemde beklerin işi çok kritik. Sadece kanadı değil ceza sahasının yan bölgesini de savunmak zorundalar ve maalesef bu işi yapacak kapasitede yerli bek yok.

Sol bek sorunumuz malum ama Eboue-Sabri ikilisi yüzünden sağ bek konusunda da sıkıntı yaşayacağa benziyoruz.İkisi de birbirinden beter.Ancak yeri olması nedeniyle Sabri daha avantajlı forma konusunda.İlk kesiği Eboue yer.

Geri
Üst Alt