#27 Emmanuel Eboué

lan ne ahlaklı adamlarmışsınız.adam müthiş oynadı 2 kere yattı diye kızıyonuz.hayır bide zaman geçiriyo öndeyiz diye ne diye bu tepki.

eboe maçın sonuna doğru iyice konsantrasyonu düşüyor. adamını kaybediyor. pozisyon alamıyor ve gol yiyoruz. muslerada çizgiye çakılıyor zaman zaman. yan toplara yeterince çıkmıyor.

bugun eboue kötü değil muthiş oynadı.kritik mudahelelerde bulundu rakibine geçit vermedi.

Umarım Chedjou seni Florya'da bir odaya kapatıp

eşek sudan gelinceye kadar bir güzel döver...

eboe maçın sonuna doğru iyice konsantrasyonu düşüyor. adamını kaybediyor. pozisyon alamıyor ve gol yiyoruz. muslerada çizgiye çakılıyor zaman zaman. yan toplara yeterince çıkmıyor.

yoruluyor çünkü, formu hiç iyi değil

Ben başka maç mı izledim, defalarca rakibi izledi ayıptır bari müthiş oynadı demeyin.

bari bir kac tane iyi sag bek türk var, bitane alsak da, sol beke yabanci hakkini kullansak

bari bir kac tane iyi sag bek türk var, bitane alsak da, sol beke yabanci hakkini kullansak

Balta bugün Eboue'den çok daha iyi oynadı.Defansif olarak saçmalamadı:asd:

Kendini yere atmaları da artık herkesi bıktırdı.Acı eşiği falan demişsiniz de adama hiç müdahale yok ki ne acısı.Melo düzeldi bu da düzelir inşallah

Utanıyorum senin kadroda olmandan ilk yollanması gerekenlerdensin chedjouda anladı ne olduğunu bugun yine vucinicle girdiğin mücadele attın kendini yere allahtan faul çaldı hakem

ulan hakana kiziyorduk hakani gecti gerci hayret ettim nasil böyle mac cikardi hakan balta ???

Chedjou dovmus soyunma odasinda haberin cikar :p

Çok net söylüyorum. Devre arası, en geç sezon sonu gönderilmeli.

iyi oynadı diyenlerle aynı maçı izlediğime emin değilim

rezalet top oynadı , bütün tehlikeli atakları onun kanadından yedik.. kwadwo rezil etti 2-3 pozisyonda.

geldiği sezon mükemmel performans sergilemişti .. geçen sezondan başlayan süreçte düşüşe geçti ve son maçlarda tam anlamıyla yerlerde

beğenmediğimiz hakan balta bile daha iyiydi savunma anlamında

Sabri olsaydı Real maçına benzer bi skor çıkacaktı ortaya eminim.. Yatmasını bende sevmiyorum ama şu hiç bir zaman unutulmasın Eboue oynarsa muhteşem bi sağ bek

Eboue için kontejan harcamaya gerek yok.Sabri en azından yüreği ile oynuyor,umulmadık anlarda büyük beceriksizlikler yapıyor ama Sabri iste,ne yapacan..

Geri
Üst Alt