#27 Emmanuel Eboué

Eboue' yi delirten Terimdir. Eboue ilk senesinde iyi oynuyordu fazla eleştirilmiyordu. Ne zaman ağır aksak Hamit, Terim tarafından ısrarla Eboue'nin önüne sürüldü Eboue sonunda çıldırdı. İşleyen bir Eboue- Engin hattının anlamsız bir şekilde silmişti Terim.

Renktaş bir düzeltme yapayım dedim

Bahsettiğin o sene Fatih Terim silmedi Engin'i

Bir sürü laf söyledikten sonra görüşüp imza attığı

ve şu anda patronu olan Tüpçü çapsızı

11 maç ceza vererek harcamıştı Engin'i...

Renktaş bir düzeltme yapayım dedim

Bahsettiğin o sene Fatih Terim silmedi Engin'i

Bir sürü laf söyledikten sonra görüşüp imza attığı

ve şu anda patronu olan Tüpçü çapsızı

11 maç ceza vererek harcamıştı Engin'i...

Tüpçü sildi de o 11 maçın üstüne zilyon tane maç yaptık oralarda niye oyantılmadı..Adam 1 sene karpuz gibi yatırıldı sonunda göbek bağladı...Luis Suarez her yıl 2 kere 4-5 maçlık cezalar alıyor sonra adam hiçbirşey olmamış gibi sahada.. Burada ilk suçlu Engin ve Tüpçü olsa da Terim de onlardan çok aşağı kalmadı.Emre Çolak-Hamit fantazileriyle Engini bitirdi..

eboue bu takımın en iyi 3-4 topçusundan biridir ancak en sorunlularında başında gelir.

Sağ bek sorunu > sol bek sorunu.

Bıktırdı ya bıktırdı. 9234293489248234 kere uzun top attılar hepsi de adrese teslim ulan birini kesemedi.

Ama iyi oldu ligde kimi keseceğiz derdi ortadan kalktı,Eboue ligde kesik yiyecek ilk yabancı olmalı.

Eboue'yi cok severdim ama artik biktirdi devre arasinda gönderilip saglam bir sag bek almak sart oglu sart. Sabri ile de olmayacak bu is. Hem sag hem sol bek lazim bu takima.

Kötü değildi ki bu maç neden bu kadar tepki?

baba niye yapıyosun bunu ya,artık takım arkadasların bile tepki vermeye basladı,chedjoyu da dellendirdin,yapma bunu,yapma

0 bindirme her ters topu rakibe aldırdı , 2. golde izledi daha ne yapsın

her müdahelede yatışı da bonus

Çeptalk

Ben yaptığı hareketleri Galatasaray ahlakına yakıştıramıyorum.Nitekim arkadaşı bile dayanamadı bu numaradan yatmalarına artık...

Rakip takım taraftarını bırak biz ve takım arkadaşları bile inanmıyor.

Diyorum ya işte, her insanın acı eşiği farklıdır diye. Eboue böyle bi adam yapacak bişey yok. Gönderip daha iyisini alıcaz ozaman.

Yatması bir yana rakiplere çok rahat pozisyon veriyor, son dakikalarda zaten sahada yoktu kendisi. Bindirme yaptığını da hiç görmedim.

Böyle oynamamaya devam ederse devre arası gönderilir herhalde.

Geri
Üst Alt