#27 Emmanuel Eboué

Gökhan Gönül sürekliliği olduğu taktirde Eboue'i rotasyon oyuncusu yapar. :)

Gökhan gönülle eboue yi kıyaslamam bile. Gökhan herşeyden önce takımı için canını verir eboue anca kendini yere atıp dinlenme derdinde. hiç ümidim yok ama belki kesiği yiyince biraz aklı başına gelir. gelmesse devre arasında bir sağ bir de sol bek alınır riera ile birlikte adios deriz arkadaşa.

eboue sağ kanatta oynar mı

-------muslera--------

sabri--semih--chedjou-balta

eboue--selcuk--engin--bruma

---------sneijder--------

-----------drogba---------

Sneijder ile tartışmasından sonra menajerine takım bul demiş.

Kaynak: Arif Kızılyalın (Cumhuriyet Gazetesi)

2 günde takım alt üst oldu.. BJK maçı kazanılınca herşey unutulur demiştim durup dururken başkanın açıklamaları karıştırdı ortalığı bu saatten sonra takım durmaz en geç sezon sonuna kadar kimse kalmaz Başkan da dahil..

2 günde takım alt üst oldu.. BJK maçı kazanılınca herşey unutulur demiştim durup dururken başkanın açıklamaları karıştırdı ortalığı bu saatten sonra takım durmaz en geç sezon sonuna kadar kimse kalmaz Başkan da dahil..

Terim kalsa bile bence bizden bir bok olmazdi.zaten iki senedir ali durust ve ozellikle abdulrahim albayrak tampon gorevini goruyordu.simdi onlarda olmayinca bence en hayirlisi oldu yoksa cokus daha buyuk olacakti gibime geliyor.

Terim kalsa bile bence bizden bir bok olmazdi.zaten iki senedir ali durust ve ozellikle abdulrahim albayrak tampon gorevini goruyordu.simdi onlarda olmayinca bence en hayirlisi oldu yoksa cokus daha buyuk olacakti gibime geliyor.

Bence sözleşme işi hiç uzatılmasaydı.. Diretilmeseydi sezon sonuna kadar devam edip sezon sonu karar verileceği söylenseydi bence bu şekilde olmazdı.. Abi biz niye bunu yapamıyoruz Bayern kupaları tek tek kaldırırken teknik direktörü sezon sonunda ayrılacağı ve Guardiolanın geleceği aylar öncesinden belliydi.. Sen yine dersin sezon sonu karar vereceğiz diye devam etmezsin ama yönetim hoca ile çalışmak istemiyordu ve eğer başarılı olursa gönderemeyeceğini biliyordu.. Fırsatını buldu kozunu oynadı ve kazandı..

Şimdi bekleyip göreceğiz.. Başkan sezon sonunda yönetim anlamında benzer kozu oynadı fırsatını bulduğu anda, şimdi yine aynı yaptı..Başarılı olup olmadığını zaman gösterecek..

Bu arada tüpçünün keyfi yerinde..

yediğimiz bütün goller onun bölgesinden valla sezon sonu satılsın yada gönderilsin birde problem çıkartıyor hamiti çekeriz artık ondan daha kötü oynamaz herhalde osağbekte

Oraya doğru gidiliyor.Daha bunun yerli ayağı var.Burak %90 gider.Selçuk'u da yanında götürmezse iyi.

Valla cok zorlu sürec bizleri bekliyor. En ufak bir sIkIntIda takim iyice karisir, kopmaya baslar. Ben sezon sonu bir cok oyuncunun ayrilacagini düsünüyorum.

Olack is mi bu simdi be. Lig'te herkese fark atmak varken yine sezon sonu baya bi oyuncu kaybedip orta düzeye dönecegiz. Yazik be gercekten. Birde üstüne su yabanci sinirlamasi var, valla cildirmamak elde degil.

Faydasından çok zararı olmaya başladı

Valla cok zorlu sürec bizleri bekliyor. En ufak bir sIkIntIda takim iyice karisir, kopmaya baslar. Ben sezon sonu bir cok oyuncunun ayrilacagini düsünüyorum.

Olack is mi bu simdi be. Lig'te herkese fark atmak varken yine sezon sonu baya bi oyuncu kaybedip orta düzeye dönecegiz. Yazik be gercekten. Birde üstüne su yabanci sinirlamasi var, valla cildirmamak elde degil.

Olası kötü sonuçta Ü.Aysal çeker gider.Olan yine taraftara olur.

Bence sözleşme işi hiç uzatılmasaydı.. Diretilmeseydi sezon sonuna kadar devam edip sezon sonu karar verileceği söylenseydi bence bu şekilde olmazdı.. Abi biz niye bunu yapamıyoruz Bayern kupaları tek tek kaldırırken teknik direktörü sezon sonunda ayrılacağı ve Guardiolanın geleceği aylar öncesinden belliydi.. Sen yine dersin sezon sonu karar vereceğiz diye devam etmezsin ama yönetim hoca ile çalışmak istemiyordu ve eğer başarılı olursa gönderemeyeceğini biliyordu.. Fırsatını buldu kozunu oynadı ve kazandı..

Şimdi bekleyip göreceğiz.. Başkan sezon sonunda yönetim anlamında benzer kozu oynadı fırsatını bulduğu anda, şimdi yine aynı yaptı..Başarılı olup olmadığını zaman gösterecek..

Bu arada tüpçünün keyfi yerinde..

Yonetim kesinlikle Terimle calismak istemiyordu ben buna 100% eminimde zaten.Diyelim bir kavga oluyor iki insan arasinda ikiside ates olunca elbette bir yerde anlasamazlar.Bir ates oldugunda digeri su olmaliki o kabga yatissin.Simdi bizde ates kim su kim suan belirliyemiyorum ama Fatih Teriminde hicde su olmadigi bana gore asikar.Mesala sen bu yonetime calisan biri olarak o kadar taraftarin senin sozlesme yenilememni istemesini bilerek birileri rahat olsun diye sozlesme imzalamam ne demek?

Sahsen ben istiyordum kalmasini o laflari benide uzdu.Ayrica oynatdigi son donem futboluda cabasi.Milli takim olayida ustunun sosu.Ben sahsen gonderilmesine uzlumuyorum biraz sekil ve semaline uzuluyorum sadece.Ama bunuda bir nebze hakk etdi gibi.

Ha Unal Aysalda bir su mu bence oda su degil.Ve ortada katalizatorlarda var atese korukle gidenler.Neyin ne oldugunu hic biri aciklama yapmadan anlayamayacagiz.Tupcu zaten 3+1 sozlemede anlasmidik der bunu dinleyip Terime kizariz, hayri Kozak mukavele onerilmedi der Aysala kizarik.Yani bu boyle olmaz.Ikisininde aciklama yapmasi lazim kimin suclu oldugunu bilmek icin.

Tek kizdigim nokta bir cuval inciri berabat etdiler el birligi ile.Aci ceken yene bizler olacagiz.Insallah bu donemi daha acisiz atlatiriz.

Geri
Üst Alt