#27 Emmanuel Eboué

ayrica Unal Aysal hic koltuka yapisip birakmayacak biri gibide gelmiyor.kafasini atirdilarmi ceker gider bencede.

Keşke daha fazla zarar vermeden şimdi gitse.

Ali Dürüst, Adnan Öztürk gibi adamlar pekala yapa o işi. Taşın altına koysunlar Terim'i de hemen döndürsünler geri. Ancak öyle erozyonu önleriz.

Eboue herkese saka yapıp kafasına esince millete sataşan bir tip arkadaşlar.

ben bunu anladım. hani olur ya herkese saka yapar kendisine yapılınca aniden delirir. denge konusunda sıkıntılı bir arkadaş.

eboue yerine daha diri bir sağ bek alsaydık simdi bunları düsünmezdik. devre arası yollanır.

Sogmaya basladim. Sneijder ile tartismislar. Ön yargili olmak istemem, ama sanirim Eboue'nin (bazen capsiz olan) sakalari bunun ana sebebiydi.

Ne güzel baslamisti bu sezon ya ... simdi yine b.k olmaya yol aldik. Umarim saglam bir TD gelir de bu sorunlari cözer.

yavaş yavaş temizleniyoruz. önce terim şimdi eboue yüklerimizi sırtımızdan atıyoruz

yarim senedir sahada ruh gibi geziyor neredeyse. bizde taraftar olacak kendisini kadrolara yazmiyoruz bu aralar. 1-2 bonservis alabilirsek güzel olur.

Eboue Sneijderle Triplere girmis .ya bu adam olmuyacak vallahi ..cocuk gibi triplere giriyor hep

Devre arasinda Eboue basta olmak üzere Dany ve Amrabat yollanmalidir

Burak'a 10 Milyon üzeri teklif varsa o da gönderilmelidir

Durmadan takimin nese kaynagi diyorlar etc etc ama tam tersi ben hic hos bulmuyorum sakalarini ve hareketlerini

Sabri'ler, Serkan'lar müstehak bu takıma. :)

Eboue' yi delirten Terimdir. Eboue ilk senesinde iyi oynuyordu fazla eleştirilmiyordu. Ne zaman ağır aksak Hamit, Terim tarafından ısrarla Eboue'nin önüne sürüldü Eboue sonunda çıldırdı. İşleyen bir Eboue- Engin hattının anlamsız bir şekilde silmişti Terim.

Geri
Üst Alt