#27 Emmanuel Eboué

birşey dikkatimi çekiyor son 2-3 haftadır.

eboue'nin hakemler gözünde fazla inandırıcılığı olmadı için

rakipler oldukça sert fauller yapıyorlar eboue'ye.

tamam abarttığı da oluyor ama gözden kaçan da çok şey oluyor.

Emre Çolakın kafası biraz çalışsada Buraka ofsayt pası atmak yerine Eboueye atsa 2 gol daha fazla atrdık..Sağdan 3 kere yardırdı Çolak at gözlüklüydü

Emre Çolakın kafası biraz çalışsada Buraka ofsayt pası atmak yerine Eboueye atsa 2 gol daha fazla atrdık..Sağdan 3 kere yardırdı Çolak at gözlüklüydü

Bence orada biraz da Burak'ın etkisi var. Çünkü sadece koşmuyor, koşarken sanki ofsayt değilmiş gibi öyle bir topu istiyor ki , belli yani Emre topu ona atmasa niye atmadın diye kızacak. Burak her topa atlıyor sıkıntı burada sen koşunu yap rakibi boz zaten müsaitsen sana atan çıkar.

Eboue top yapmaya kalkinca epey yoruldu, sahanin en temiz bölgesini kullanamadi ikinci yarida. Elinden gelenin en iyisini yaptigini düsünüyorum.

Kafasını futbola verdiğinde müthiş bir oyuncu. Ciddi konsantrasyon problemleri var.

Takımda en sevdiğim oyunculardan çok sempatik ama şu gereksiz yatmaları yüzünden artık soğumaya başladım Eboue'den ayrıca dün oyundan çıkarken yürüyerek çıkması gerçekten saçmaydı geçen sene Real maçında da oyunu yavaşlatıyordu bazen anlam veremiyorum hareketlerine

iyi sövdüm paşa maçında eboue ye ama o pozisyon penaltıymış şaşırdım sonra izleyince

Artik öyle bos yere yere atlamalar pek fazla olmuyor. Gercekten sert girisiyorlar, fakat inanan yok. Kendi taraftari, takim arkadasi ve antrenörü dahil, herkes sov yapiyor saniyor.

Takımda en sevdiğim oyunculardan çok sempatik ama şu gereksiz yatmaları yüzünden artık soğumaya başladım Eboue'den ayrıca dün oyundan çıkarken yürüyerek çıkması gerçekten saçmaydı geçen sene Real maçında da oyunu yavaşlatıyordu bazen anlam veremiyorum hareketlerine

Benim de dikkatimi cekti yürümesi. Cok sinir oldum o an.

Geldiğinden beri sürekli geriye gidiyor. Bu saatten sonra yabancı kontenjanını dolduran her bir oyuncu hakkını vermek durumunda.

Sürekli kendini yere atmasa.

Maç esnasında sadece kafasını futbola verse belkide dünyanın en iyi sağ beklerinden birisi.

eboue'den iyisini alamayiz suan icin.

yollamak sacmalik olur.

her ailenin bir yaramaz cocugu olur, sövmeyi birakin, oldugu gibi kabul edin ve bagriniza basin.

Geri
Üst Alt