#27 Emmanuel Eboué

Sabri ile mi CL maçlarına çıkacağız. Çöp rakibe karşı oynadığımız bir maç ile herkes havalara girmiş. Yerli sağ bek filan gelirse hiç birinde Eboue gibi CL maçları tecrübesi olmayacak. Eboue kafasını futbola verdiğinde dünya çapında bir sağ bek. Yanlış anlamayın bende bir çok maçta eleştirdim fakat şu an için daha iyisini zor buluruz özellikle CL maçlarında.

Sabri'yi dün beğenenler mi var?

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Sabri ile mi CL maçlarına çıkacağız. Çöp rakibe karşı oynadığımız bir maç ile herkes havalara girmiş. Yerli sağ bek filan gelirse hiç birinde Eboue gibi CL maçları tecrübesi olmayacak. Eboue kafasını futbola verdiğinde dünya çapında bir sağ bek. Yanlış anlamayın bende bir çok maçta eleştirdim fakat şu an için daha iyisini zor buluruz özellikle CL maçlarında.

Ancak uzun vadede kesinlikle yollar ayrılmalı. Sınır devam edecekse yerine yerli bir sağ bek monte edilmeli.

Adayım : Alpaslan Öztürk.

Yabanci sinirinin kurbani olacak gibi duruyor. Seneye yeni bir sag bek sart, misyonunu tamamladi bence.

Eboue: "Ben hızlı bir oyuncuyum. Hızla giderken bana dokunduklarında da dengemi kaybedip yerde kalıyorum. Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında bu yüzden 2 penaltım verilmedi. Türkiye'deki hakemler bana karşı tavırlı. İngiltere'de böyle değildi. Ben kendimi yere atmıyorum."

Yere düşme meselesine açıklık getirmiş..

3-5-2 de sağ açık oynayacaksa dursun . diğer türlü zarar. oynamama ve kontenjan

Eboue: "Normalde oynadığım maçları unuturum. Ama Fenerbahçe derbisi bambaşka... Arkadaşlarım, Yobo'ya attığım golle ilgili yapılan esprileri, fotoğrafları ve videoları bana gösterdi. Keyifli sohbetler yaptık."

Abartıyor bariz bir şekilde. Arsenal'de de başlarda çok sevilirken sonradan sövülmesinin sebebi bu tip hareketlerdi. İstedi mi tek başına maç alabilecek bir adamken bazen saçma sapan işler verip maçı verdirebiliyor. Sagna, Eboue'nin yarı potansiyelinde bir adam olmasına rağmen onu bu yüzden kesebildi, istikrar diye bir olayı yok adamın.

Oynadı mı Dünya'nın en iyi kenar adamlarından biri ama oynama yüzdesi % 5 falan, fazla değil. O yüzden gitmeli ve yerine yabancı gelecekse istikrarlı, hakkını verecek bir adam gelmeli ha Sagna falan diyorlar da uzak olsun.

ah be manu

kendine gel al şu formayı sağ kenarda sabriye mahkum etme bizi

Çeptalk

Misyonunu tamamlar,seneye gider beyler bu ne acele?Gitmesi gereken o kadar adam varken bu adama bu kadar takilmamali buyuk maclarda iyi oynuyor. Chealse macinda en onemli oyuncularimizdan olacak.

Yere düşme olayı neyse de yerde fazla vakit geçiriyor, bu durum oyunun soğumasına neden oluyor. İlk geldiği sezon böyle değildi. Nedense çıt kırıldım bir yapıya büründü ve zaman zaman antipatik geliyor taraftara. Neyse, sağ açıkta beğeniyorum bu adamı.

Maç esnasında kendisine yapılan hareketler genelde faul evet ama ya yerde kıvranmalara ne demeli? Başını gözünü öyle tutuyor ki, bazen ölecek sanıyorum. Ama bi bakıyoruz 3-5 saniye sonra zımba gibi ayakta. Böyle yaparak birçok maçın temposunu öldürüyor.

Geri
Üst Alt