Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.274
- 508
- 873
günümüz tıp imkanlarında şifası yok bu hastalığın toprağı bol olsun kaliteli bir sağ bekti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sergen ZerenBütün parasını çocukları için eşine verdiğini açıklayan Emmanuel Eboue: "İcra memurları peşimde. Evde olduğumu anlamamaları için ışıklarımı kapatıyorum. Bazen arkadaşımın evinde yerde yatıyorum, bazen ise geceyi otobüslerde geçiriyorum."
Eboue: "Evde olduğum zaman korkuyorum çünkü polisler her an kapıma dayanabilir. İntihar etmenin eşiğine geldim. Umarım Tanrı bana yardımcı olur çünkü bu düşünceleri ancak o şekilde yenebilirim. Yaşadıklarım adil değil, bu nedenle sonuna kadar bu durumla savaşacağım."
Eboue: "Türkiye'de 8 milyon euro kazandım ve 7 milyonunu eve yolladım. Eşim neyi imzalamamı istediyse imzaladım. FIFA'yla yaşadığım problemlerin nedeni de eşimdi. Beni koruması gerekiyordu ancak onun yüzünden FIFA beni futboldan men etti."
Eboue: "Televizyonda, birlikte futbol oynadığım arkadaşlarımı görüyorum ve 'Ben de orada olmalıydım' diye düşünüyorum. Onları izlemek çok zor geliyor. Canımı yakıyor. Çocuklarım beni sürekli ararlar ancak onlardan uzak ve yalnız olmak acı veriyor."
Eboue: "Bunca şeye rağmen hala yenilmedim. Kıyafetlerimi kendim yıkıyorum, yemeğimi kendim yapıyorum. Küçükken çiftliklerde çalışırdım bu nedenle her işi yapabiliyorum. Tanrı'ya şükretmeye devam ediyorum çünkü bana bir hayat verdi."
Eboue: "Geçmişte yaşadıklarıma bakıyorum ve 'Emmanuel, her zaman çok naif oldun. Neden başına böyle şeyler geleceğini hiç düşünmedin?' diye kendime soruyorum. Birlikte oynadığım eski arkadaşlarımı görürsem utanırım ancak bununla başa çıkabilirim."
Eboue: "Eski kulüplerimin yapacağı herhangi bir yardımı kabul edebilirim. Bana bir iş verirlerse çok mutlu olurum. Büyük bir iş olmasına gerek yok. Örneğin genç oyunculara yardımcı olabilirim."
Gelsin her pozisyonda T.Camdali gunde 2 defa dovsun.Kendisine uygun pozisyon varsa gelmesinde sakınca yok ama durduk yere pozisyon açılmasını şahsen saçma bulurum.
Saha içindeki bazı tavırlarından hiç haz etmezdim ama kendisi öyle veya böyle iz bırakan isimlerden olmuştur, bizden önce Arsenal ne güne durur böyle bir durumda o ayrı bir konu sanırım duygusal yönümüzün o da farkında. Benim aklım almıyor bu kadar para kazanıp, bugün "muhtaç" durumda kalacak kadar ne yaşamış olabilir.
Darulacize miyiz yaw bizene parasız kaldıysa. Girsin bir işe çalışsın.
Saha içindeki bazı tavırlarından hiç haz etmezdim ama kendisi öyle veya böyle iz bırakan isimlerden olmuştur, bizden önce Arsenal ne güne durur böyle bir durumda o ayrı bir konu sanırım duygusal yönümüzün o da farkında. Benim aklım almıyor bu kadar para kazanıp, bugün "muhtaç" durumda kalacak kadar ne yaşamış olabilir.