#27 Emmanuel Eboué

Bizim ülke kadar duygusal bakan 2.ülke yok ya. Adam kendi hatalarından kaptırmış paraları,iş verelim diyorlar. Hani Allah korusun bir hastalığı falan olsa da yalnız kalsa derim ki mutlaka yardım edilsin ama öyle değil.

O yüzden umrumda da değil. İsterse 10 tane şampiyonluk kazandırsın, insanlar hatalarının bedelini ödemeli.

Durumu üzücü ama bizden yatarak paraları alsamaydi ve 3-5 tazminat alıp yoluna devam etseydi.

Bugün gelip bir görevi ustlensin derdim ama yatarak kazandığı paralar sebebiyle bizden uzak dursun diyorum.

Gün yüzü görme DURSUN!

Adam ne iş olursa yaparım havasında. Altyapı da yardımcı antrenör yada altyapıdaki genç oyunculara bir nevi mentörlük yapabileceği bir mevki verilebilir?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar parayi neye dayanarak car cur ettin be hacim. Ayda 2 bin tl maasla kira verip geçinmeye çalışan insanlar var. Kendin etmis kendin bulmuşsun ama insallah bir yardim eli uzanır. Allah yardimcisi olsun

Sanırsın kulüp efsanesi... Kankası Drogba bütün Afrika'yı doyurdu, Eboue ile de ilgileniversin.

Adam ne iş olursa yaparım havasında. Altyapı da yardımcı antrenör yada altyapıdaki genç oyunculara bir nevi mentörlük yapabileceği bir mevki verilebilir?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

verilemez. O zaman her ihtiyacı olan bize gelsin. Eskiden Alper Tezcan diye biri vardı adam sırf UEFA kadrosunda var diye ne yardımlar yapıldı,sonra yine "Galatasaray vefasız,bana bakan yok" diye şeyler söyledi.

O yüzden bırakın vefayı şunu bunu. Kendi hatalarının bedelini ödemeli.

Vay be reis sen bu hallere düşecek adam mıydın yav.
Yalnız bu adam bütün servetini kaybedecek kadar ne yaşamış olabilir aklım almıyor ki. Sadece bizden 8M'dan fazla para kazanmış bir isimdi...

Böyle şeyler bence insani boyutu dışında fayda sağlayabilir bize özellikle Afrika kökenli futbolculara teklif yaptığımızda zor zamanlarında yanında olacağımızı düşünerek diğer kulüplere nazaran 1-0 önde başlayabiliriz, prim çalışması olarak değerlendirilebilir. İzlesin işte Afrika'da 1 futbolcu önerse bize yeter nihayetinde bir oyuncunun maç başı ücretine tekabül etmez verilecek maaş.

Okadar para kazanip sonra gelip bana bakan yok felan diyen eziktir
Bu resmen cingenelik kusura bakmayin..hasta olanlar var harbi ihtiyaci olanlar var..bunlar resmen cinganlik yapiyor ee param bitti karnimi doyurun...yallah baska kapiya

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üzücü ama yok mudur yardımcı olabilecek bir futbolcu arkadaşı? İlginç.

Ya şu acıma duygularınızı aldırın artık. Nefret ediyorum şu duygudan. Neden insanlar benim gibi realist bakamıyorlar ya. Adam kendi hatalarından zor duruma düşmüş ve bize gelsin diyorlar. Banane abi, düşmeseydi.

İnsanlar nasıl doğru şeyler yaparak zirveye çıkabiliyorsa, yanlışlar yaparak kötü duruma da düşebilir. O yüzden bunun bedelini de ödesin. Enayi biz miyiz?

Bırakın Eboue'yi Hagi bile hata yapıp zora düşse umrumda değil. En basit örnek; Hakan Şükür. Adam kendi hataları yüzünden vatan haini oldu. Umrumda mı? değil. Ne yapalım, ona da mı sahip çıkalım. Hata yapan, bedelini öder. Hayatın kuralı budur.

Kazandığı paranın hepsini karısına göndermiş, o kadın yüzünden futboldan men edilmiş.
Bu nasıl iş pek anlamadım.

Alnitak Alnilam Mintaka

Ya şu acıma duygularınızı aldırın artık. Nefret ediyorum şu duygudan. Neden insanlar benim gibi realist bakamıyorlar ya. Adam kendi hatalarından zor duruma düşmüş ve bize gelsin diyorlar. Banane abi, düşmeseydi.

İnsanlar nasıl doğru şeyler yaparak zirveye çıkabiliyorsa, yanlışlar yaparak kötü duruma da düşebilir. O yüzden bunun bedelini de ödesin. Enayi biz miyiz?

Bırakın Eboue'yi Hagi bile hata yapıp zora düşse umrumda değil. En basit örnek; Hakan Şükür. Adam kendi hataları yüzünden vatan haini oldu. Umrumda mı? değil. Ne yapalım, ona da mı sahip çıkalım. Hata yapan, bedelini öder. Hayatın kuralı budur.
Imza
Ve duygu sömrüsü yapan bana yardim edin diye piyasaya cikan tüm topculara tek kelimem
Uza

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro dışı olmasına ragmen , oynamadan sozlesmede yazan yuksek ucreti son kurusuna kadar alıp gitmesini unutmadık..

Boyle adamlara acımak dogru değil..

Dilenci gibi ..

Kadınlara güvenmeyin dostlar. Eboue gelsin yarın kulupte baslasun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazık olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt