- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Cevap: #27 Emmanuel Eboué
dakika 33 Eboue
dakika 33 Eboue
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galiba hiç tahmin etmediğim yerde başlayacak sezona,sol açıkta..
Ben de onu anlamıyorum neymiş hazır değilmiş Riera sanki ibb'li oyuncular acayip hazırlar lige![]()
Sanırım hoca hazır olmadan oyuncuları riske atmıyor.Bir sakatlık olabilir diye.
Riera da Sercan da geldikleri takımdan fizik olarak hazır geldiler aslında, Riera bize karşı neler yaptı izledik.
Bakalım izleyip görelim neler olacak![]()
Sol açık falan oynamamıştı. Kabul et, maçı izlemedin, sadece golümüzü izledin, ve orda sol tarafta çalım attığı için sol kanatta oynadı sanıyorsunreal madrid macinda da sol acik oynmasti..Riera,Engin ve Sercan hazir olmadigindan dogru bir secim.. Arsenal de de o pozisyonda oynamisligi var..
ben olsam böyle bir kadro cikarirdim..
Muslera,Eboue,Ujfalusi,Servet,Caglar,Melo,Selcuk,Yekta,Kazim,EmreC.,Baros
Sol açık falan oynamamıştı. Kabul et, maçı izlemedin, sadece golümüzü izledin, ve orda sol tarafta çalım attığı için sol kanatta oynadı sanıyorsun
Adamının peşinden koşmaya çaba sarfetmemesi, yanlış mevkide oynamasıyla açıklanamazSol açık başladı, sağ açığa geçti, sol beke geçti.
Eboue'ye birşey söyleyemeyiz.
Zaten Eboue'den yuksek yuzdeli pas beklemek hata. Zaten pas yuzdesi yuksek olsaydi Arsenal birakmazdi.sol kanat degil tabii ki ama paslari da verebilsin bir zahmet, pas yuzdesi %30 falandi
sag bekte umutluyum kendisinden laaaakin