#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

solda oynarsa hiçbizaman beğenmeyiz açık ve net yerinde oynamalı joker diye abuk subuk kullanılmamalı

Bi de forvette denemek lazım.

İyi topçu dediğin her yerde oynar. Vasat oyuncular sadece mevkisinde oynar. Kötüler ise Galatasaray'da oynar !

İyi kızlar cennete kötü kızlar heryere çıtır kızlar nereye nereye de giderler?

Eboue bu akşam nerede oynadı ? Yani adamı resmen Batman'in Joker'i yaptık,futbolun değil...

Joker ne ya yeni mi girdi Türk futboluna joker kelimesi?

Adamı ya sağ bek ya da önünde oynatacaksın. Onun dışında böyle oynar işte. Sağ bekte kötü oynarsa hakkında istediğin gibi konuşursun.

Galatasaray toplama kapmına dönmüş. Bu takımı basarıya götüren gecmisşten beri alt yapıdan cıkardıgı topculardır. Fener senelerdir anadolu'daki yıldızları toplardı, besiktasta onun artıklarını alırdı. Biz artık bırak fenerin bütün anadolu ve tüm takımların artıklarını toplar olduk, ölmüş adamlardan medet bekliyoruz.

Avrupa'da nerde bitmiş yabancı Galatasaray'da. Türkiye'de nerde problemlemli, alemci adam varsa o da Galatasaray'da. O zaman sonuc ortada, kimse alınıp gücenmesin ben canımdan cok seviyorum bu Galatasaray'ı. Ama egri oturup dogru konusmak gerek, dökme suyla degirmen dönmüyor iste. 10 senedir, uyuyoruz, ve bir türlü uyanamadık gitti. Artık kaybetmeyi benimsedik, o bile koymuyor. 2-0 olmus tribün bosalıyor, sahada ki topcu maç bitsede gitsek onu düsünüyor.

Kendimizi kandırmaktan aldatmaktan ne zaman vazgecersek o zaman dogru yola cıkarız. Sevaplarıyla, günahlarıyla bu takım bizim takımımız. Ama bunlardan ders cıkarmalıyız.

Biz bitmiş bir oyuncu almadık.

Nasıl destek olacğız böyle sezon boyunca 1 maçla yerden yere vurmamak gerek kım bitmiş bi açıkla bana.

Dün çok kötüydü acaip hayal kırıklığı oldu benim için belkide gerçek mevkiisinde oynamadığı içindir.

yediğimiz 2. goldeki hali bana mustafa sarpı hatırlattı. acaba arsene wengerin kadroda tutmamasının sebeplerinden birisi bumuydu

yediğimiz 2. goldeki hali bana mustafa sarpı hatırlattı. acaba arsene wengerin kadroda tutmamasının sebeplerinden birisi bumuydu

Ya abi adam sol açık değilki.Adami ben joker aldım göstermek için sol açık oynattılar.Sağ bek idealdir.

Sağ kanada geçerse istenen verim alınacaktır,güveniyorum.

Geri
Üst Alt