#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Ya abi adam sol açık değilki.Adami ben joker aldım göstermek için sol açık oynattılar.Sağ bek idealdir.

yediğimiz 2. golün sağbeklikle solbeklikle alakası yok, adam takibi yapmayıp öylece duruyordu, ben ona kızdım yoksa adam iyi futbolcu, ona lafım yok. ve de yerinde oynatmak lazım tabiki de

adam için bir yalan uydurduk heryerdeoynar dedik sonra uydurduğumuz yalana inandık dün oynayamayınca da adama sallamaya başladık

bu adam defansın sağında oynasın kendisi de açıklama yapmıştı 'en iyi olduğum yer sağbek' diye

Joker olayını abarttık sanki biz dün.:o

adamı 51 deki jokerle karıştırdı herkes....:D

bence eboue hakkindaki düsünceler türk medyanin ve türk sportseverlerin futboldan fazla anlamadilarini cok güzel gösteriyor.

dün telegol´ de gargamelin yorumuna bayildim:

eboue aslinda stoper,ara sira sagbek oynayan biride ama stoper.

allahtan bunu baskalari duymadi.eboue bildigin sag acik,fizik gücüyle,hiziyla felan sag kanatta iyi isler yapan biri.ikili mücadelerde cok istekli,ve kosmayi seven biri,o yüzden ara sira sag bek de´de oynar.

ama sol acik da fazla verimli olmaza.iceri kat ederse,top ölüyor.riera oranin adamidir.

Hello,my name ist Eboue i am not stoper.:D

Eboue Sol açık değil. Kimse sünkü oyunu için onu suçlamasın iyi niyetle kapasitesi dahilinde elinden geleni yaptı. Hakan ve Çağlardan iyi Sol bek olabilir belki!!!

Böyle taratarların olduğunu bilse gelmezdi adamcağız.

Kaleye koyarız gol yer orda bile eleştiririz.Joker ya nasılsa oynar ne olcakmış

hele bi mehmet topuzu sol beke koyun.caner yaninda evra gibi gözükür.

mehmet topuzu secdim,cünkü eboue le ayni tarz oyuncularlar,tabi ki eboue 2-3 gömlek üstündür ondan.

Top ayağına gelince kalitesini belli ediyor ama solda top almakta ve sürmekte çok zorlandı. Sağ çizgiye çekilmesi lazım, öne veya arkaya. Tercihen arkaya.

hele bi mehmet topuzu sol beke koyun.caner yaninda evra gibi gözükür.

mehmet topuzu secdim,cünkü eboue le ayni tarz oyuncularlar,tabi ki eboue 2-3 gömlek üstündür ondan.

ne alaka yuhh..Mehmet topuz ortasaha sağ iç sağ kanat oynayan bir oyuncuyken Eboue yıllardır sağ bek oynamış bir oyuncu..Ve Solda oynarken kademeye giremeyebilir,çalım yiyebilir ama koşmamak mücadele etmemek adamını boş bırakmak hangi mevkide olursan ol affedilir bir hata değildir.

ne alaka yuhh..Mehmet topuz ortasaha sağ iç sağ kanat oynayan bir oyuncuyken Eboue yıllardır sağ bek oynamış bir oyuncu..Ve Solda oynarken kademeye giremeyebilir,çalım yiyebilir ama koşmamak mücadele etmemek adamını boş bırakmak hangi mevkide olursan ol affedilir bir hata değildir.

son 3 senede eboue tas catlasa 5 maci sag bekde oynadi.

türk medyayi salla.

joker dediler b*kunu çıardılar. bir oyuncu sadece mevkisinde oynatılmalı. elmanderede kadro yaparken burda sağ sol kanada koyan var ama onlarda görürki öle bi vaziyette elmander orda oynayamaz. herkezi bölgesinde oynatacaksın. ha bi bölgede oynatacak tüm adamların sakatlandımı(misal sol bekte çağlar ve hakan sakat olsa) gidip paf tan bir adam alıp oynatcaksın. emin olunki eboue den daha etkili olur. sol açık aydın olsa daha etkili olabilirdi.

Mümkünse bi daha sol tarafta oynamasin. :o

Sag bek, Sag ic, Sag kanat ya da Sag acikta oynamali.

adam SAG BEK

bekte ujfalusi olursa defans yapmamiz gereken maclarda sag acik da oynayabilir ama ilk mevkisi

saq bek

adam SAG BEK

bekte ujfalusi olursa defans yapmamiz gereken maclarda sag acik da oynayabilir ama ilk mevkisi

saq bek

Yoo adam baya asist yapmaya falan çıktı ileri eline yüzüne bulaştırdı gerçi.Tamam kabul sağ bekde.Bu yönetim bi oyun kurucu almadı adam gibi tövbee:mad:

Dün sahada yoktu.

Ama oynadigi yer cok yalnis.

Anlamadigim su; Kazim ve Eboue tüm mac boyunca yok gibilerdi, insan bi yerlerini degistirir yahu, sag kanatta cok daha etkili olur Eboue.

Samsunspor maçında kalede veya santraforda başlamasını bekliyorum.

Geri
Üst Alt