#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

----------MUSLERA----------

EBOUE--SERVET-UJFA--HAKAN

-------MELO-------SELÇUK----

ENGİN--------------------RİERA

-ELMANDER-------SERCAN-----

Eboue şu kadroda inanılmaz diyeceğimiz işler yapar önünde Kazım oynamayacak tabi..

Dün Kazım ın kötü oyunu Ebue yuda etkilide, kazımın yapmadıklarını yapmaya çalıştı birde ortasahda boğuştu daha ne yapsın.Valla bu adam ortasahada kesicilik yapsın ileri destek versin bu kadarıda yeter.Ama Kazımın bu oyunuyla olmaz, o kanatda daha haraketli daha verimli bir adam olsa Ebue da daha düzgün işler.Zaten adam bir Ronaldinho değil abartmayalım.

Ama her türlü Eleno kadar atak oynuyor, Cana kadar defans yapıyor daha ne isteniliyor ? (Eleno ve Cana fan larının canını sıkar ama ne yapim gördüklerim bunlar yani.)

Bence kötü oynamadı.Fizik olarakta çok sağlam.Mevkisin de oynarsa çok daha iyi olabilir.

----------MUSLERA----------

EBOUE--SERVET-UJFA--HAKAN

-------MELO-------SELÇUK----

ENGİN--------------------RİERA

-ELMANDER-------SERCAN-----

Eboue şu kadroda inanılmaz diyeceğimiz işler yapar önünde Kazım oynamayacak tabi..

Güzel kadro kurmuşsun, keşke Engin in yerine VOLKAN ŞEN'i alsaydık dahada güzel olurdu.

Her yerde oynar adam işte daha ne istiyorsunuz :D

Eboue çok güçlü bir fiziği var. her yerde yonuyor ancak orta sahada dün biraz sönük kaldı. mecbur kalmadıkça yerinde oynatmalıyız bence.

"Eboue iyi futbolcu, şu an sahada gezdiyoruz."

:o

Sen de beni çok şaşırtıyorsun karaoğlan :(

Kendisini fazla kasmıyor gibi geliyor bana,geçen maçta yaşadığı sakatlıktan olabilir.Zaman tanımak lazım.

Yalnız takımda şuan en iyi çalım atan adam.Diğerleri bodoslama giriyor adamların üstüne.

Gerci 10 kisi kaldik hucum yapamadik. Eboue de defansiyla bilinen bir adam degil. Onumuzdeki maca bakalim.

10 kişi kaldığımız için ofansa yardım edemedi ama defansta 10 numaraydı duvar gibi. :005:

Anladık ki bugün Sağ bek de değilmiş..Kaçırdığı adamların yediği çalımların haddi hesabı dyoktu

Anladık ki bugün Sağ bek de değilmiş..Kaçırdığı adamların yediği çalımların haddi hesabı dyoktu

*Yediği çalımların haddi hesabı yoktu öyle mi? Ben 1 tane bile hatırlamıyorum. E gerideki adam olarak çalım bile attı kaç defa.

Bence sen maç izlemeyi bırak.

Sakatlandiktan sonra oyuna devam etmek istemesi güzeldi. Bize böyle fedakar adamlar lazim.

Geri
Üst Alt