#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Foruma girip "Sağ bek değilmiş", "Çalım yiyip durdu" gibi yalanlar yazınca objektif olmuş olmuyorsun.

Kötü oynadı de, öyle düşünüyorsan. Yalan söyleme.

Anlamadım ? Yalan mı söyledim ?? Lafına dikkat et.. Açıp maçı bi daha izleyin ozaman yediği çalımları ve kaçırdığı adamları görün.Ama yok izlemezsiniz ben videosunu bulup koyayım..

Anlamadım ? Yalan mı söyledim ?? Lafına dikkat et.. Açıp maçı bi daha izleyin ozaman yediği çalımları ve kaçırdığı adamları görün.Ama yok izlemezsiniz ben videosunu bulup koyayım..

Hakaret etmiyorum sevgili Kurtulmuş, artistlik yapmana gerek yok. Yalan söylüyorsun, evet. Farkında mısın bilmiyorum, istemdışı da olabilir.

Koy videoyu.

Herkes çalım yer ama , herkes çalım atamaz. Bunu futbol oynayan bilir :)

Gayet iyiydi defansta. Ofansa fazla çık(a)madı ki normaldir. Ben iyi buldum,gerçek mevkisinde taş gibi olduğunu da gördük.

Gayet iyiydi . Arka arkaya sakatlandı ama oyundan çıkmak istemedi bu çok hoşuma gitti .

Sakatlığı ciddi değildir umarım.

Çok sağlam duruyor sahada. Tel maşa adamları izlediğimiz için senelerdir, hoş geliyor.

Eboue Sakatlanmadan oncede kosarken sanki sekerekten kosuyor yoksa bana mi oyle geliyor

dün defansif anlamda çok iyiydi ben çok beğendim

2 kere topu alıp yardırdı. Sabri arkada Eboue önde olsa daha mı iyi olur diye düşünmüyor değilim.

Sabrinin en verimli olduğu dönem Keita ile beraber oynadığı dönemdi.Keita rakibin sol tarafını otobana çevirince Sabri'ye yürüyüp geçmek kalıyordu sadece.Eboue ile Sabri beraber oynarsa bence sağ taraf taş gibi olur.İkisi de kuvvetli,diri ve hırslı.Kazım-Eboue,Sabri-Kazım ikilisinden daha iyi olur bence Sabri-Eboue ikilisi.

Keita-Eboue muthis olurdu.. 3-4 e bakmayip alacaktik kara inciyi.. kopturacakti sol tarafta vatandasiyla.. dusunuyorumda.. Riera memura donerdi sag tarafta

sakatligi ciddi degildir insallah.

Adam Orlando Magic'li çıktı :D

Bu çocuk defansın sağında oynamalı.Sabride kulübede oturmalı.

Kötü oynuyorsun ama toparlanacak, Sabri'nin laneti gibi o mevkiye sen yerleşeceksin.

Geri
Üst Alt