#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Eboué sağ bek oynayacaksa, Sabri'de sol bek oynamak zorunda. Yoksa Sabri'nin yedek oturup, Hakan'ın ilk 11 oynaması büyük bir adaletsizliktir. Şuan formayı hak edenlerin başında gelir Sabri.

Eboué'yi kötülüyorum gibi anlaşılıyor sanırım yorumlar. Eboué sağ bek oynasın elbette bu takımın o mevkisine level atlatır. Ama kalecin yabancı senin en büyük sorun burda. Eboué yerine Lincoln vâri veya Podolski tarzı bir adam alınmalıydı.

Bunu ilerleyen zamanda daha iyi anlayacaksınız. Riera ve Eboué gerçekten transfer yapmak için yapıldı. Riera'da yine kötü adam değildir, ama bizim takım için lükstü.

Sabri sorunundan bir çok soruna kapı açılır. Sabri en az sorunu olan mevkidir şuan. Ha Eboué oynayacaksa da buyursun oynasın, Hakan otursun kulübe de. Sabri sol bek de oynadı ve yine iyi oynadı. Hakan'dan iyi oynayacağı zaten garanti.

Bu takım da Servet+Hakan oynayıp, Servet+Hakan övülüp, Sabri yedek kalırsa, Sabri'ye hakaret edilirse ben içime sindiremem.

Gökhan Gönül göz boyama bir bektir. Sadece Buca-Sivas-Ankaragücü-Gençlerbirliği vs... vasat takımlara karşı harika oynuyor gözükür.

Gökhan'ın Avrupa maçlarını, Azerbaycan, Almanya maçlarını da çok iyi biliyoruz, yerlerde sürünüyordu.

Bircok kisi Emre'nin dediğinde birleşebilir aslında,

1.Eboue iyi bir adamdır,

2.Yabancı sınırlaması olan bir ligde yerli oyuncu sıkıntısı yaşarken lüks kacabilir.

Yoksa Eboue bu takımın sağ bekine her şekilde level atlatır, ancak sahada 6 yabancı oynatıyorsak öncelik vermemiz gereken başka mevkiler olabilirdi.

Ama madem aldık , o zaman böyle bir adamdan faydalanmaya bakmalıyız bu saatten sonra.

Hakan-Ujfalusi-Servet-Eboue

Böyle bir defans kurgusuyla kısa vade de oldukca basarılı olabileceğimize inanıyorum ben.

Önlerinde Melo-Selcuk-Engin , arkalarında Muslera... Daha ne iste.

Devre arasında takıma katılacak 1-2 kanat oyuncusu bu takımı kısa vade de basarıya ulastıracaktır.

Sabri>Hakan olabilir ancak su saatten sonra elde bu bekler varsa çıkartılıcak defans hattı yukarıdaki gibidir.

Yabancı sınırlaması olan bir ligde yerli oyuncu sıkıntısı yaşarken lüks kacmaz. Fazla iyi yerli oyuncumuz yok diye iyi yabancıda almamazlık yapamazdık. Yoksa gecen sezon ki gibi bir sezona daha sahit olurduk.

Eboué acil olarak Galatasarayın sağ beki teslim edilmeli... Eboué belki herkez farkında değil ama sağ bek olarak dünyanın en iyilerinden... Eboué o bölgede oynadığında Hücüm gücümüzde artacak...

Hey gidi Sabri ile Ebue karşılaştırılıyor.İnanamıyorum şu yorumlara...

Yahu Allah rızası için şu Ebue 5 maç üst üstte oynasın sağ bekte..

Yahu örnek olarak adamlar ziegleri alıyor..normalde açıkda oynayan bir adam ama en iyi oynadığı yerde sürekli oynatılıyor..

Biz hala mantıksız işler yapıyoruz..

Terim ve yönetim milyonlar saydı. Boşa gitmesin. Kalede de denensin.

Artık oynasın sağ bekte 5-10 maç.Bu adam Dünya'nın belki de en iyi 10 sağbekinden biridir.Ama bizde sağbekten başka heryerde oynuyor.

Sabri'nin rezaletini görmeyenler Eboue'yi mi beğenmiyor :D

Sabri iyidir eyvallah ama sağ bek te hatta sol bekte Eboue net iki Sabri eder.Bir sabırlı olun,asmaya kesmeye başlamayın gene. böyle tiplere prim vermeyin.

Ya sakatlıktan çıkmış adam daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz ? Top ona geldiğinde içimin rahat olduğu sayılı futbolculardan biri Eboue. Sağ tarafta ardarda maç yapsın istikrarlı bir şekilde farketmez mevkisi gene isteneni verir. Bu adam kaç kere ardarda aynı mevkide maç yaptı ? Bir sol açık oynadı, bir orta sahada oynadı, sonra sakatlandı falan böyle kimse verimli olmaz ki. Eboue lan bu boru değil, sabredin biraz.

ühhh Türkiye'nin en iyi sağ beki Sabri mi :lol:

Çok durarak oynuyor. Topsuz oyunda hic yok. İsteklide görmüyorum Suana kadar hayal kırıklıgı

Eboeyi begenmeyen futboldan anlamiyodur bence ! adamin niye bize gelmis oldugunu hala anlamis degilim..cok üst düzey bir bek

Sabri son demlerinde, Eboue her türlü alacaktır formayı..

Eboue lüks Muslera lüks Riera lüks. Yabancı transferi sadece forvete mi yapılır! Arshavin Podolski'mi alınmalı sadece! Gecen sene gördük iyi bir kaleci olmayınca nasılda kolay gol yeniyor! Hayır, yerli kaleci varda bizmi almadık? Şuanda piyasada yok kardeşim. Sinan Bolat'ı almaya çalıştılar alamadılar gittiler yetenekli ve güvenilir bir kaleci olan Muslera'yı aldılar. Sanki Galatasaray takımı sadece atak oyuncularından oluşuyor bu yüzden defansa yabancı almayalım! Töbe Töbe. Sol kanat Türk vardıda biz almadık Riera'da lüks. Siz gerçekten ne dediğinizi bilmiyorsunuz yabancı transfer sadece 10 numara ve forvete alınır sanıyorsunuz ama diğer mevkilerdekilerde oynadıklarında fark gözüküyor.

Yani şuanda 7 yabancımız var. Çift forvet oynamıyoruz nedir derdiniz?

Muslera, Ujfalusi, Eboue, Melo, Riera, Baros ilk 11 yedek Elmander .. burada sorun ne ?

Umarim ilerde beni Sabri kesti demek zorunda kalmaz :) Artik yerinde oynatilmali ve öyle kalmali. Eboue dünya capinda bir sag bek. Orda faydalanmazsak büyük hata olur. Ondan bir Keita yaratmaya calismak cok sacma ve yanlis.

Herkes yerinde oynasa ne güzel olacak.

merkez ortasaha üçlüsünde yerini aldığında, işte biz o gün!

Riera ile Eboue, Melo ve Ujfa kadar uyum sağladıkları anda siz bu takımın görün diyorum! Her iki oyuncudan da güzel sinyaller geliyor. Tek ihtiyaçları olan biraz zaman ve saçma sapan bir yerde oynatılmamak. Bu adam gerçek bir sağ bek. Hücuma destek verebilen bir sağ bek ama sağ açık değil!! Hele sol açık hiç değil. Orta sahanın ortasında da oynamaz.

Akar gider, hizli ve teknik oynar falan diye bekliyordum ama cok durgun sahada, top ayagindayken bile zorla kosuyor.

Sag bek oynamali.

Lukunku Vol. 2! Terim'den başka bir şey beklenmezdi. Gidip isim yapmamış, fiyatı tavan yapmamış bir Emenike getirecek değil. İtalya'nın, İngiltere'nin artıklarına 5-10 milyon öder bizim klüb. Forma, bilet satışı, zam derken parası çıkarılır garibanın. Elano, Misi'yi bile ihya ettik.Birazda yerli futbolculardan kısarız, otursunlar oturdukları yerde şımarmasınlar yoksa taksite bağlarız haa! Arda'dan gelen para'da var. Tu kaka Arda!

Geri
Üst Alt