#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Ben hala bu adamı çözemedim. Özellikle maç esnasında çok enteresan işler yapıyor, resmen gel benim için tez hazırla diyor. Neyse hele bir sağ bekte görelim o zaman yorum yapalım.

eboue nin performansını izlemeye daha fırsat bulamadan niye bu kadar çok eleştiri oluyor onu anlamış değilim. Adam sağ bek daha sağ bekte bir maç oynadı. Adam dan Keita olmasını bekleyenler var. Bu durumu anlamış değilim. Önünde kaliteli bir sağ açık olduğu taktirde sağ bekte ileri geri destek vererek takıma katkı sağlayabilecek biri. Ama bizde şu var adam sağ açık oynayabiliyor diye adamdan show yapmasını bekliyorsunuz. Adam sağ açık oynayabiliyor ama sağ açık değil. Unutmayalım bunu.

Sanki Arsenal'de izlediğim Eboue bu Eboue değil. Orda istekli, hırslı biriydi. Burda adam zor koşacak nerdeyse.

Ama zamana ihtiyacı var ve bu zaman verilecektir :b5:

Yakında ip getirin Eboué'yi asalım diyen olacak böyle giderse,bu nasıl bir futbol anlayışıdır çözemedim :asd:

Kimse eleştirilemez değildir, şu anlık performansına göre gayet de eleştirilebilir ama ileride dediklerimi yutmamak için şimdilik pek uzatmıyorum. Özellikle sağ bek performansını merak ediyorum.

Lukunku Vol. 2! Terim'den başka bir şey beklenmezdi. Gidip isim yapmamış, fiyatı tavan yapmamış bir Emenike getirecek değil. İtalya'nın, İngiltere'nin artıklarına 5-10 milyon öder bizim klüb. Forma, bilet satışı, zam derken parası çıkarılır garibanın. Elano, Misi'yi bile ihya ettik.Birazda yerli futbolculardan kısarız, otursunlar oturdukları yerde şımarmasınlar yoksa taksite bağlarız haa! Arda'dan gelen para'da var. Tu kaka Arda!

Nasıl bir saplantıdır bu ya.Her başlıkta Terim'e giydirmek yabancı futbolculara giydirmek neyin nesidir haydi giydiriyosun adam gibi bahaneler olsun Eboue' ye Lukunku vol.2 demek kara cahillikten başka bişey değildir.Adam ne 5 e geldi ne 10 a geldi bilmiyorsan oku öğren.

Yoğun bir depresyondasın,ruh sağlığın yerinde değil sanırım Emre Bel.'u korumak Terim'e Eboue' ye diğer yabancılara sallamak oğlum git bi xanax falan yazdır sonun iyi değil yada ne bileyim takım değiştir ,kendine yeni hobiler bul bi kız arkadaş edin ama artık cidden saçmalama.İnsanı günaha sokuyorsun .

kendi mevkisinde oynasın da sonra eleştiririz

Emre Okan ağır olmuş birader.

emre okan denen trollü ciddiye almayın, amaçsız takılıyor, çocukluğuna inmek lazım.

Back oynasın artık sıkıldım Eboue ulan bu Eboue. Sol açık bile oynattık rezillik

Eboue takima alisinca daha yararli olacagindan suphem yok.

Adam Ramos'un belini kirdi beyler. Dagilin

geçsin artık sabride kenardan izlesin lütfen

Sağ çizgiden ayırmamak lazım bu adamı, sırtını çizgiye dayayıp rahat adam geçiyor, ortaları falan da iyi. Sağ beke yerleşirse içim rahat eder.

Hadi bre Pehlivan görüyüm sene:D(Gökmen Özdenak)Bu sezon senden iyi seyler bekliyoruz:)

Hala gram verim alamamamış olmamız üzücü..

bi kere adam yerinde oynamadı. onun oynuycağı yer sağbek-sağaçıktır. ve 2-3 maça arka arkaya izlemek lazım.ama şu real maçındaki sağ kanat performansı akılda kaldı ya :( bi görek orda la....

Geri
Üst Alt