#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Eboue transfer oldugunda cok yararlı olacagını zannediyordum. Bizi kücük mü görüyo yoksa bir sorunu mu var bilemiycem. Ama suan asmaya hazırım.

Şimdi yanarım işte Keıta´ya vermediğimiz paraya.Gerek yoktu Eboue´ye.

biraz daha zaman tanimak lazim, eboue den umitliyim

Takımda 2 tane sağbek varken Eboue transferi gereksizdi zaten.Ben o zamanda bunu dile getirmiştim.Yabancı transferlerinde Ujfa-Melo-Muslera çok iyi transferler.Riera ve Eboue yerine daha doğru 2 transfer yapsak 2 seviye yukarı çıkardık

Üfff.Oyna artık be kara adam.

Hala iddaa ediyorum, Eboue'yi kanat oyuncusu alamadıkları için kanat oyuncusu olarak düşündüler ve aldılar. Sabri ve Tomas gibi 2 tane as sağ bekin varken, hiç bir teknik adam 3. as oynayacak bir sağ bek aldırmazdı. Keita ve Podolski'yi alamamanın hezimetini daha ucuza sadece Arsenal'de oynadı diye Eboue'yi alarak kapattık. İyi veya kötü oynaması önemli değil. Kesinlikle gereksiz bir transferdi. Kaldı ki yazık günah adamı uydurma bir şekilde sol açık oynatmaya çalışıyoruz. Bari sağ açık oynatın da işe yarasın.

riera'da hafif soru işaretlerim var ama eboue oynar arkadaş, iyi bir jokerdir. sabır edin rica ediyorum

Torpilli Eboue'ye daha ne kadar katlanacağız. Adam ruhsuzlukta Aydın Yılmaz ile yarışıyor.

Torpilli Eboue'ye daha ne kadar katlanacağız. Adam ruhsuzlukta Aydın Yılmaz ile yarışıyor.

SORMA YHEAAAA

ilk golde kenarda gordun mu eboueyi hmm?

gordun mu hmm? gormedin buyuk ihtimalle. cocuklar gibi sen idi.

Biz sana daha ne kadar katlanacağız asıl.İnsanların türlü dertleri var birde senle mi uğraşacağız?Git belanı başka yerden bul

Oynamasa, Fatih Terim Sabri için koskoca Eboue'yi kesiyor diyorsunuz.

Oynasa, torpilli adamı izlemekten ne zaman kurtulacağız diyorsunuz.

Net bir karar verin :)

20111016.211853_IST487_1685853_PFYR3.jpg

Canım yanıyor maçta 1dk bile mevkiisinde oynatılmayan Eboue'ye bu yorumlar yapılınca :( ONUN YERİ SAĞ BEK! Hakan Balta'yı koyun sağ kanata ne diyeceksiniz?

Geri
Üst Alt