#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Yeni transferleri başka mevkilerde oynatıp harcamaktan ne zaman vazgeçeceğiz?

Dün bir pozisyonda kaptırdıgı topu takip edip tekrar kazanması güzeldi..

Kişisel olarak çok beğendim Tam bir SAĞ BEK!!! Libero,Sol açık, Sol bek, Sağ açık, Stoper değil Sağ bek!!! Yerinde oynarsa zaman zaman kanattan yapacağı bindirmelerle Sabriden iyi bir sağ bekimiz olur. Orada Sabri reyizi verdiği açıklardanda kurtulmuş oluruz. Ujfalusinin işide kolaylaşır. Sabriyide önde kullanabiliriz. Sabri hiç değilse Kazım gibi takımı 1 kişi eksik oynatmaz.

Sabri orta açmayı bilse, sağ beki Eboue'ye emanet eder o mevkiyi hallederiz mis gibi; ama bu yaştan sonra fundamental olarak Sabri'nin gelişmesini beklemek, yakın zamanda C.L. Kupası beklemek gibi birşey.

Antalyaspor maçında lütfen sağ bek oynasın Eboue. Bunun için para bile öderim. Sabri sağ kanat olsun. Adamı kendi mevkiisinde görelim.

Allah aşkına Beşiktaşlı sol bek İsmail'i sağ kanatta oynassanız berbat oynar dimi? Eboue sol kanatta oynatılıyor ve berbat. Buadamın yeri SAĞ BEK!!!!

Eboue iyi oyuncu.

takım arkadaşlarını da çok seviyor ve seviliyor.

Kısa zamanda gerçek yerine geçecektir ama ne yalan söyleyeyim Sabri üst düzey oynuyor. Sabriyi bu haldeyken kesmek benim içime sinmez.

Antalyaspor maçında lütfen sağ bek oynasın Eboue. Bunun için para bile öderim. Sabri sağ kanat olsun. Adamı kendi mevkiisinde görelim.

Allah aşkına Beşiktaşlı sol bek İsmail'i sağ kanatta oynassanız berbat oynar dimi? Eboue sol kanatta oynatılıyor ve berbat. Buadamın yeri SAĞ BEK!!!!

ne kadar verirsin? :)

Joker dediler diye de abartmaya gerek yok. Ya yerinde oynasin ya da yedek otursun. Eboue´den Keita´lik beklemek cok sacma.

maçın bence en iyisiydi, çok çalıştı çabaladı zamanla çok daha iyi olacak.

Geçen maçlara oranla çok daha iyiydi. Devamı gelsin.

Kötüydü bu kadar mı yani Eboue 'nin oyunu? Ama adam da haklı oynamadığı sadece kale kaldı galiba.

Ben derim ki; Devre arası gitse de, belki sol açık veya sağ açık alma ihtimalimiz artar. Yoksa takımda sağ bekimiz var diye ofansif oyuncu alamıyoruz.

Şu üste yazdığım cümleyi İngiltere'de birine anlatsam ağzımı burnumu kırar, futbolun içine ediyorsunuz siz Türk'ler der.

Sabri'nin iyi bir yedegi olur kendisinden. Yinede forvet arkasi olarak iyi oynadi..

Eboue'yi eleştirenler neden eleştirdiğini yazarsa daha iyi olur. Çünkü beğenilmeyecek oyun oynamadı.

anlamıyorum neden Yekta denenmiyor hiçbir maçta..

Geri
Üst Alt