Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.350
- 7.203
- 2.358
Cevap: #27 Emmanuel Eboué
Eboue'yi bende beğendim.Sadece bir kaç yerde pas hatası yaptı.
Eboue'yi bende beğendim.Sadece bir kaç yerde pas hatası yaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue'yi eleştirenler neden eleştirdiğini yazarsa daha iyi olur. Çünkü beğenilmeyecek oyun oynamadı.
yine ortasaha oynadı !sağbek oynasın şu adam artık ya da sağ açık !
Beğenenler neyini beğendi sorması ayıptır
beğenmeyenler neyini beğenmedi sorması ayıp ?
Keita tarzı dikine biri mi sanıyordunuz Eboue'yi ? Yada Podolski tarzı şutör biri mi ? Adam sağ bek kardeşim sağ bek ! Fizik var, çok kuvvetli, sürati çok iyi, kademesi tekniği hepsi bir bek için çok çok iyi. Ama taraftar bunca sene Arsenal'de banko oynamış birini Antalya gibi maçlarda iki bilek hareketi yapmadı diye beğenmiyorsa pardon ama böyle taraftarlık olmaz.
1. Hareketsiz, rakibi zorlamadı.
2. Çok kuvvetli görüntüsü var ama topu ayağından almak hiç de zor değildi.
3. Pas trafiğinde hiç yoktu.
4. Mücadale olrak şöyle toplar kesti diye aklımıza bişey gelmedi.
Yaptığı 2 tane çalım yüzünden mi (çalım sayılırsa) iyi oynadı diyorsun renkdaş?
Yazdık ya renkdaş. + hiç sorumluluk da almadı. Bir de 2 bilek hareketi yapmadılar diye millet beğenmedi diyorsun sen 2 bilek hareketi yaptı diye beğenmişsin.
Senin mesajını görmedim kusura bakma. İkinci olarak, bilek hareketi kısmını falan geç tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Ben Eboue'nin harcanacağını düşündüğüm için yazıyorum bunları. Eboue sorumluluk alacak tarzda bir adam değil çünkü sağ bek. Sağ bekin görevi savunmasını yapmak, hücumlarda da kanadı beslemek. Bizim ileride kanadımız yok şu anda zaten. Bu maçta oynadığı mevki itibariyle sorumluluk alması lazımdı çünkü ortasaha oynadı. Adamın sırf fiziğine bakıp da ortasaha oynatmak ne kadar doğruysa, o adamı eleştirmek de o kadar doğru diye düşünüyorum.
Bu eleştiri Fatih Terim için. Buna katılırım. Ama mevkisinde oynamadı ne yapalım kötü oynadı demeyelim mi.
Sabri nasıl orta sahada olmuyorsa, Eboue'de olmuyor.
real maçında sağda oynayan eboueyi bilyoruz ama eboue -kazım lı sağkanat valla müthiş olabilir.Bu maçta nerede oynadığı bilmiyorum ama eğer sağ bek oynamıyorsa hala çok yazık ediyoruz. Herkeste Arsenal'den aldık, 2 maç sağ açık oynadı diye inanılmaz bir hücumsal beklenti var, ama adamın rakip yarı sahasında eli ayağına dolaşıyor, o mevkinin adamı değil. Sağ beke koyarsak taş gibi defansımız olur. Hem de hücumda güç kaybetmemiş oluruz. Eboue'nin hücumda oynamasını 1 kişi eksik çıkmak olarak düşünüyorum.