#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

İngiltere ligini, oradan gelen topçuları düşünürken Tugay'ı hatırlamak lazım. Buradayken nasıldı, kaç yaşındayken "yaşlıydı", oradayken nasıldı, kaç yaşındayken gençti, hatırlayalım bunları.

sağ bek sabri oynuyor hala eboue linç edilmeye çalışılıyor pes.

Yerinde oynasa Sabri formayı unutur.

Şu an eboue ve riera yerine podolski ve drogba olsaydı 7,de 7 ile gidiyorduk.

Eboue ve Riera beni inanılmaz şaşırtıyor..

Bir kere Eboue bu kadar temposuz bir oyuncu değildi hiçbir zaman..

Riera'da bu kadar risksiz futbol oynamadı hayatı boyunca..

Al gülüm ver gülüm oynayıp,insiyatiften kaçınıyorlar bu çok kötü..

Melo,Muslera,Urfalı,Elmander haricinde diğer yabancılardan henüz performans alamadık.

melo muslera ve ujfa bu takım için en iyi formasını terleten oyuncularımız

Sende her Ingiltere'den gelen yabancıyı ölümüne savunuyosun. Ne var bu Ingiltere'de anlayamadım gitti. Eboue suana kadar yetersiz gözüktü. Son mac'ta hafif bir kıpırdama var. Adamı hemen asmak yersiz belki ama iyiyse iyi kötüyse kötüdür.

İyiyse iyi kötüyse kötüdür orası doğru ama bir adamı gerçek mevkisinde üst üste 2-3 maç oynattıktan sonra bu yorumu yapabilirsin anca. Gerçek mevkisini geçtim adam sağ açıkta bile oynayamıyor daha ne olsun ? Riera mesela hep solda oynadı ama kötü adam yani şahsen hiç bir ışık alamadım, alamayacağım da kaliteli adam kendini direkt belli eder ilk maçında. Eboue ilk oynadığı maçta belli etmişti ama ondan sonra hep saçma sapan yerlerde oynatıldı, bu halde nasıl bir yorum yapabilirsin ? Anca mücadelesini izlersin o kadar...

eboue'yi asmayalım bence adamı sol bekte göremedik :S

Bir futbolcunun transferi sözkonusu olduğunda bazı kriterleri özetlersek;

1.İlk düşünülecek şey,hele de yabancı ise önceliğin o mevkide mi olduğudur;mevcut kadro içinde -Bir hücum beki olarak- Sabri varken ve ''Bizim oğlan'' başka hiçbir mevkide yapamayacakken (Hoca burada fena yanıldı bence),bir tane bile gerçek kanat oyuncusu yokken asla öncelikli mevki değildi,Sabri ile rotasyona girecek defansif özelliği daha güçlü bir yerli sağbek bulmak zor olmazdı,hücum beki bulmak daha zordur...Ha,takıma 3-4 tane 1. sınıf yerli oyuncu daha monte edersinde Sabriyi beğenmezsin o başka,o zaman bende Sabri ile yetinmek istemem...

2.Oyuncu oraya alınabilecek en iyi alternatif midir? Eboue nin futbolculuğuna lafım yok,sağbek olarak yanlış bir tercih olduğunu söylemiyorum...

3.Başka mevkilerde oynayabilmesi önemli bir avantajdır,evet...Peki sağ-sol iç,sağ-sol kanat,solbek olarak alınabilecek onca futbolcuya tercih edermiydiniz?...Ben etmezdim,o mevkilerde çok üst düzey performans göstermesini beklemiyorum...

Özetle takıma banko oynayacak 3-4 kaliteli yerli oyuncu katılıp Sabri-Eboue değişimini yapma lüksüne sahip olmadıkça yanlış bir transfer olarak kalacak,maalesef...

Ya hocam para verelim üstüne istersen ama şu adamı sağ bekte oynat ona göre konuşalım yazık oluyor

dünyanın en iyi sağ beki ama beğenmiyorsunuz !!!!

Yeni Mustafa Sarp'ımız. Ekstra olarak kontenjandan yiyor.

İlkokul 5. sınıftan bir çocuk oynasa daha iyi oynar herhalde.Resmen 9 kişi oynatıyor takımı Riera ile beraber

kendisinde herhangi bir zeka kirintisi goremiyorum. sabri ayaginda topla bakiyor eboueye, eboue de ona bakiyor. ne bir cizgiye ineyim, ne bir yaklasayim. sabri topu iki kisinin arasindan cikarip arkadasa atti ama arkadas topu z sirasina atti. allah sabir versin yeani

Düşünceleri donmuş sanki; zombi gibi oynuyor..

Geri
Üst Alt