#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Harikaydı Aslan! Umarım bir an önce iyileşir. Sağ kanatta O'nu arayacağız. :)

Takimin ofans oyunculari bile o attigi golu zor atarlar zaten atamiyorlar da cogu zaman.

Yobo bakkaldaymış hâla..

İŞte bu iştee Kendi geldi Siyah inci Hep hayal etmiştim böyle teknik sag bek sonunda:) İnanmak basarmanın yarısı degil tamamıymıs meger:D

Eboue bugun Galatasaray'a geldiyse ne para ne pul, cok net soyluyorum. Arsene Wenger bu adama Galatasaray'ın yeni yetmeler tarafından bilinmeyen, eskiler tarafından unutulan bilgileri verdi. Boru degil adam karsımıza iki kez cıktı iki kez elendi. Yoksa Eboue gibi adam elini sallasa ellisi. Basta Roma, Schalke gibi buyuk takımlardan ayrılan oyuncuları toplayan takımlar kapardı Eboue'yi.

Sagol Wenger, reis adamsın.

Eboue bugun Galatasaray'a geldiyse ne para ne pul, cok net soyluyorum. Arsene Wenger bu adama Galatasaray'ın yeni yetmeler tarafından bilinmeyen, eskiler tarafından unutulan bilgileri verdi. Boru degil adam karsımıza iki kez cıktı iki kez elendi. Yoksa Eboue gibi adam elini sallasa ellisi. Basta Roma, Schalke gibi buyuk takımlardan ayrılan oyuncuları toplayan takımlar kapardı Eboue'yi.

Sagol Wenger, reis adamsın.

bu işte wengerin parmağı olduğuna bende inanıyorum.

yoksa eboue avrupanın sayılı beklerinden tam iyi yaşlarında kariyeri iyi noktada böyle fiyata ve direk bize gelmesi ilginçti açıkçası.

bu işte wengerin parmağı olduğuna bende inanıyorum.

yoksa eboue avrupanın sayılı beklerinden tam iyi yaşlarında kariyeri iyi noktada böyle fiyata ve direk bize gelmesi ilginçti açıkçası.

Kendisi anlattı zaten reis.

Wenger'e sormuş o da Galatasaray'a git Fatih Terim seni istiyorsa. Demiş.

bir zamanlar sağ bekte caponemiz vardı müthiş oynardı o tarihlerden beri sağ bek olmadı şu takımda prates gibi defansı hiç olmayan bir adamdan sonra cihan ve sabri gibi mevkisi sağ bek olmayan adamlarla idare ederek takımı eksik bıraktık eboue yıllardır ihtiyaç duyulan bir adamdı ve müthiş oturdu yaşı da genç aynen devam aslanım

copene den sonra gelen bir sağ bek daha.Aslında sağ bek değil full sağ oyuncusu. süper inşallah performansını artırarak devam eder.

A.Albayrak demin TS maçında oynar dedi Telegol'de.

Capone'den iyi. Capone duran toplarda adeta topu koklardı o ayrı. Ama genel anlamda Eboue acık ara daha donanımlı bir bek oyuncusu.

O degilde bu adam öyle bi soguk kanli ki.Gülerken yüz ifadesi ayni,aci cekerkende.

Van Gobbel diye sağ bekte bir tankımız vardı, onu anımsatıyor. Sonuna kadar böyle Eboue.

Volkan'ı mesut ettin, çok dua aldın bu akşam :o

Bencede. Soldan doğru düzgün hiç bir atak gelistiremediler.

Onların solu:)

Sol tarafada bir Eboue bulsak..

Taye+Taiwo+Greece+v+Nigeria+Group+B+2010+FIFA+GCjFZcZCLKcl.jpg

625-Aly-Cissokho-liverpool.jpg

Geri
Üst Alt