#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Sol tarafada bir Eboue bulsak..

Taye+Taiwo+Greece+v+Nigeria+Group+B+2010+FIFA+GCjFZcZCLKcl.jpg

625-Aly-Cissokho-liverpool.jpg

taiwo olanaklı

Masaya bi vurdu Volkan çaresiz kaldı. Adamın hasısın Eboue.

Aly Cisshoko gelirse iki beklerimizi her sene en az 8-10 gol ve 11-14 assistle oynarlar.

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Cisshoko

Engin-Selcuk-Melo-Emre

Sercan-Elmander

:tiphat:

lig başlangıcında gönderilmesi gereken oyuncular arasına koyulmuştu bazılarınız tarafından:)

Böyle bir reise hatalı transfer diyen vardı

:bid:EBOUE:bid:

bizimde artık sağ bekimiz var ulaaan Volkan'ı nasıl bozdu ama (Volkan zenci sever demiştik )

Eboue nin çarşıya gönderdiği Yobo beni Eboue göndermedi ben alış verişe geldim diyerek güldürdü.

bunun bir de sol bek versiyonunu bulduk mu tamamdir. kanatlarda Emre ve Kazim oynasa bile farketmez.

ulan, o kadar gol kacirdik, kacirdik, deli oluyordum, tamam, balli fener simdi gelir atar diye yüzümü asmis, ruhsuz bir sekilde maci izliyordum ...

ebue golü atinca, tepkim cok anormal oldu, cünkü gülmekten alamadim kendimi, ulan volkan, ne adamsin ya ))))))))))))

Eboue dünya yıldızı tadında. Topla ne kadar güzel birleşiyor. Ne kadar sakin, ne kadar güzel çalım atıyor. Dünkü golüne hayran olmamak mümkün değil.

Sabrinin o şekilde o golü atması yüz milyonda 1 ihtimal.Demekki neymiş futbolcuların kaliteli olacakmış.Adam gitti denilen gençler maçını aldı ve fener derbisinde bir türlü gelmeyen golü atarak düğümü çözdü.Geridede hata yapmadı.Daha ne olsun?

Geri
Üst Alt