#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

bir diğer baslıkdada aydını övmüş provakatör bence :D

Bizler o arkadaşa cevap verdikçe daha çok provakatörlük yapar, sessiz kalıp, takmamak en önemlisi, ki zaten cevap verilecek bir şeyler yazmıyor kendisi.

[video=youtube;MThdM9lG2nc]https://www.youtube.com/watch?v=MThdM9lG2nc&feature=share[/video]

Aynı rahatlık Sabri'ye verilse Eboue'den kat kat iyi oynar. Eboue defansta yok aslında, sağ kulvarda bekçilik yapıyor, bazen ileriye çıkıyor o kadar. defansta Sabri gibi çok yönlü, her yere cankutaran gibi koşan, rakibe kayan bir futbolcu değil ve Galatasaray takım ruhu yok. Semih bu yükü uzun kaldıramaz, önünde iki Beckenbauer, yanında girişmeyen Eboue... Kendi kalesine gol atması normal sayılır. Eboue aklına eserse sezon sonu çekip gider kendini göklere çıkaranları anmaz bile. Biz kendi evladımızı kullanıp çöpe atmayalım, bizim için akıttığı terleri toplasan Aslantepe çimleri göl olur.

Ömür törpüsüsün yemin ederim.

Aynı rahatlık Sabri'ye verilse Eboue'den kat kat iyi oynar. Eboue defansta yok aslında, sağ kulvarda bekçilik yapıyor, bazen ileriye çıkıyor o kadar. defansta Sabri gibi çok yönlü, her yere cankutaran gibi koşan, rakibe kayan bir futbolcu değil ve Galatasaray takım ruhu yok. Semih bu yükü uzun kaldıramaz, önünde iki Beckenbauer, yanında girişmeyen Eboue... Kendi kalesine gol atması normal sayılır. Eboue aklına eserse sezon sonu çekip gider kendini göklere çıkaranları anmaz bile. Biz kendi evladımızı kullanıp çöpe atmayalım, bizim için akıttığı terleri toplasan Aslantepe çimleri göl olur.

error ! error ! error ! error ! error ! error !

Aynı rahatlık Sabri'ye verilse Eboue'den kat kat iyi oynar. Eboue defansta yok aslında, sağ kulvarda bekçilik yapıyor, bazen ileriye çıkıyor o kadar. defansta Sabri gibi çok yönlü, her yere cankutaran gibi koşan, rakibe kayan bir futbolcu değil ve Galatasaray takım ruhu yok. Semih bu yükü uzun kaldıramaz, önünde iki Beckenbauer, yanında girişmeyen Eboue... Kendi kalesine gol atması normal sayılır.Eboue aklına eserse sezon sonu çekip gider kendini göklere çıkaranları anmaz bile. Biz kendi evladımızı kullanıp çöpe atmayalım, bizim için akıttığı terleri toplasan Aslantepe çimleri göl olur.

Bu mesajı Sabri konusuna yazsan bu kadar tepki almazdın.Ama bu yazıyı Eboue konusuna yazınca,söylediklerinizde kendinize göre haklıda olsanız bile pek normal bakılmıyor mesajınıza.Özellikle kalınlaştırdığım yere bende katılıyorum ama diğer konularda size katılmam söz konusu bile değil.

Aynı rahatlık derken onunda görevi aynı bununda.Oyun içinde telaş yapmadan oynayan hangisi ise o ilk 11 çıkıyor zaten.

Eboue defansda yok bekçilik yapıyor diyorsun.Ben Sabri'den ise vize veren bir memur havası gördüm,çok yönlülüğü buradan geliyor sanırım.Gelen gidene vizeyi veriyor.Eboue ise en azından bi dur çekiyor :)

Galatasaray takım ruhu yok ? Bunu gerçekten anlamadım ne demek istiyorsun burda,sadece Eboue değil takıma karşı mı bir iyi niyetin yok inan anlayamadım.

Konu birde nedense Semih'e gelmiş.Evet herşey yaşanarak tecrübe olur,şuan Semih2de bunları yaşayarak öğreniyor ve karakterli futbolcu olmasıda 2 milli futbolcuyu kesip şuan 11 oynamasıda ne kadar uzun zaman bizimle olucağını gösteriyor.

Eboue konusunda bir iddaa da çekip gider arkasına bile bakmaz.Bu yaklaşımın gerçekten ileri görüşlülük mü yoksa, seninde mi Zencilere karşı bir zaafın var ?

Nihayetinde gerçekten bu yazıyı bu konuya değilde Sabri konusuna yazmış olsan bu kadar tepki almazdın sanırım :)

Antrenmana katılmış Sivas'ta oynar:tiphat:

B_8eb98407772a29dbae6cbcb6c99cb523.jpg

Bu reis harbi reis. adam adele zorluyor 1 gün sonra antremanda. Baros olsa 3 hafta yoktu.

Ulan Eboue'nin sakatlığı düzeldi mi bi bakayım diye başlığa girdim , bu başlıkta bile Baros'a laf çakıyorlar :asd:

Eboue tank gibi adam bişi olmaz ona . Ne zaman hafif sakatlığı olsa o hafta sonu maça çıkıyor aslanlar gibi oynuyor . Keşke her sakatlanışı böle olsa :D

Vuvuzelam gümüşten

Yeni geldim varoştan

Afrika çocuğuyum

30 santim doğuştan

Eboue Eboue emanuel emanuel eboue eboue

Eboué basligini gördüm o sarki geldi aklima girdim direk yazmissinis haha :D

bu maç beğenmedim. ama mücadelesi iyiydi..

Geri
Üst Alt