#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

^Yobo'nun kayıp ikizi sanırım.

eboue degil o ama gol aynısı nerdeyse

557956632.jpg

şu resim müthiş ya

ın eboue we trust trendi yaptık dünyada ve ingilteredede trend oldu. arsenalliler çok özlemişler bizden çok twit atıyorlar :asd:

hahaha eboue fenerbahcelilirle geciyor

Emmanuel Eboue ‏ @Eboue_27 Antwort Retweeten Favorisieren · Öffnen

#favouritefootballgoals King Eboue's against #FenerWho lol Yobo still sliding??? #WeAreTopOfTheLeague

Son 2 gündür ülkemden nefret ediyorum bu adam şimdi pılını pırtını toplayıp gitse kimse birşey diyemez.Artık git gide yaşanmaz bir hal almaya başladı.

Eboue biraz daha sakin olmalı böyle bir ülkede..

o sahaya inen tinerci, reyize vursaydı ; burdan kalkıp oraya kadar koşarak gidip o herifi bulup parçalıyacaktım

ligin en iyi denilen kanat oyuncularını tek tek bitiren aslan parçası, umarım bu ülkeye lanet edip gitmezsin

Reyiz,bu tepkinin sebebini biliyorum.

beşiktaşın sol tarafını felç ettin.

Adamların en çok ümit bağladığı adamlardan q7 yi oynatmadın.

Gayet iyi oynadın.Kıskananları çatlattın.

Keşke o sana saldıran hıyara da bir tane gömseydin de gaza gelip artistlik yapmak neymiş anlardı.

o sahaya inen tinerci, reyize vursaydı ; burdan kalkıp oraya kadar koşarak gidip o herifi bulup parçalıyacaktım

Nereye vuruyordu yahu, Eboue gardini almisti, agiz burun kayacakti tinercinin biraz daha yaklassa.

Ülkemizin nadir pozitif özelliklerinden biri olarak ırkçılığın olmamasını sayardım, artık o da gitti. Kusura bakma Eboue.

Lan Eboue üflese fildişi sahillerine uçarak gidersin, neyine güvenip sahaya atlıyon hırbo.

Geri
Üst Alt