#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

daha nemi yapsın ne yaptı lan bu macta biri anlatsın bana

Bugün isteksizdi sanki biraz. Öyle çalıma falan gitmedi...

Ben beğendim böyle maçların havasını çokça solumuş birisi olarak görevini gayet iyi yaptı

Yuh lan Eboue'ye bile sallanmış. Sahanın en iyisiydi bugün kesinlikle. Ben çok beğendim. Herşeyi geç 2 tane yüzde 100 lük ara pası attı adam, tabi ele ayağa dolaştırdı bizimkiler.

Eboue'ye sallayanlar sakin kafayla gelin bir daha yazın

kaç kere dedim foruma içip içip gelmeyin diye

Eskiden çalım atmayı deniyordu şimdi direk orta kesiyor Zigleri geçebilirdi ama her pozisyonda direk orta kesti anlamadım.

Copa America'dan beri bir düsüs var sanki. Savunmada hala cok sağlam ona lafım yok ama ayağına gelen her topu ya Selçuğa veriyor ya orta yapıyor. Eskiden biraz daha cesurdu sanki umarım bir sakatlığı yoktur.

Dün sahanın en iyilerinden biriydi. Elmander'e al da at dercesine bir pas verdi ki o pası bir defans oyuncusunun attığına inanmak güç.

Aynen devam.

rezalet, ilk golde neredeydin acaba ? ikinci golde yine ortada yoktun. sadece ön tarafta durdu diye iyi oynadi oldu.

gollerde payi var..

Adamlar kanattan gelmedi göbekten geldiler Murat ne anlatıyorsun?

İlk golde Eboue-Emre ve Semih üçlüsünün ortaklaşa hatası var.Onun dışında bir şeyi yok.Ama performansı eski maçlara göre bir hayli düşük

Şimdi bir daha izleyip sinirlenemem. Sana güveniyorum o zaman :D Ben genel olarak beğendim ama dün.

Dün kötü oynayan adamımız yoktu Necati ve biraz Semih dışında.Herkes canını dişine kattı.

Geri
Üst Alt