#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Çok iyiydi çok beğendim.Bugün bazı bölümlerde baskı yediğimiz zaman oyunu soğutması da çok iyiydi.

Tecrübesini konuşturdu yine..:ayatollah::ayatollah:

gsfb01-(18)_KL48Z.jpg

begenemedim, son anlarda gücü kalmiyor, kendine iyi bakmiyor mu ne ama son hareketleri hep ??? dedirtcek seyler

Sağdan bildiğimiz yardırmaları önce ki maçlara göre bu maç daha cok yaptı..Fizik olarak yorgun görüyorum Eboeu'yi,diğer oyuncularımız fizik olarak kötü oldukları maçlarda idare edebilirler ama özellikle eboeu ve umut fizik olarak kötü olurlarsa o gün rezil oynarlar.

Büyük maçlarda çok iyi oynuyo :ayatollah:

Sağdan bildiğimiz yardırmaları önce ki maçlara göre bu maç daha cok yaptı..Fizik olarak yorgun görüyorum Eboeu'yi,diğer oyuncularımız fizik olarak kötü oldukları maçlarda idare edebilirler ama özellikle eboeu ve umut fizik olarak kötü olurlarsa o gün rezil oynarlar.

Caner ve Hasan ali vardı.Çıkmadı çok o yüzden atak yeriz diye ordan.

Çıksa boşluk olsa neden boşluk oluyor diyoruz :D

Çıkmasa neden çıkmadı diyoruz.

önceden bindirmelelerle çalım atardı hatta gol bile atardı.(ts,fb maçları)

ama bu sene bindiriyo ceza sahasına giriyo ama ondan sonra gücü kalmıyo heralde düşüncesizce yanlış yere atıyo topu.

ceza sahasına girdim mi sut çek be Manu aval aval aranma nereye versem nereye atsam diye pozisyonu bitirme sen sutunu çek elbet girer o :b5:

geçen yıla oranla büyük düşüş var selçuk ve melo gibi

Bazen topsuz yardırıyor ya arkasından at sürsen yetişemesin.Bi video filan varmıdır.Adam bu işin piri,uzmanı.

Kadromuzun kalitesini arttıran önemli oyunculardan biri..:ayatollah::ayatollah:

Ligin en iyi sağ beki var elimizde,adam yardırıyor da yardırıyor Selçuk haricinde o kadar pas atmaktan haciz futbolcularımız var ki bu adama hayla laflar söyleniyor,Sabri müstaktır bize...

Geri
Üst Alt