#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Gidin fenermedyasinin habercilerinin haberlerine inanin ... :SS: Eboue kalir gitmez

yarım saat önce tv de izledim son dönemlerde sürekli sorun çıkarıp huzursuzluk yaratıyormuş.. devre arasıda fransaya gidecek deniyor..

Kara bomba nereye gidiyormuş ya, Melo gider Eboue bir yere gidemez.

Fatih hoca bırakmaz aslan parçasını.

Çok kötüydü bu maç hatta ilk devrenin genelinde kötü oynadı bir problemi var inşallah 2. devre düzeltir kendisini ama sahada çok ruhsuz gözüküyor.

Gönderilmesi çok ilginç olur. Belki de uzun yıllar sonra gördüğüm tek adam gibi sağ bek idi.

Eboue'nin özel hayatı nedeni ile sorun olduğunu söyleyen kisi hayatında Paris'e gitmiş mi çok merak ediyorum. Gitmediyse bile insan araştırır azıcık. Teknik ekiple sorun yasayan diye baslayan kısım da cok sacma. Adam her fırsatta Fatih hocayı babam gibi seviyorum diyor, böyle bir adam bu teknik ekiple nasıl sorun yasayabilir :o Haber yalandan bile öte bence.

gitmek istiyor gibi bir hali var sahada , psg iyi para verirse satılır mı acaba

gitcnmi .sss.s.s

Basının oyunlarına gelmeyiniz ,sadece formsuz ve çok maç oynadı.Toparlar reyissss

İtibar etmeyin yarın resmi yalanlama gelir

gereksiz haberler çıkmaya başladı.aklı sıra aziz takımı karıştırmaya çalışıyor.kendi kaos ortamının konuşulmaması için yapılan saçma sapan bir haber.

derbide koyarız ertesi gün konuşulmasın diye hakeme tükürdü mü tükürmedi mi?

karabük içerde çakar ertesi gün istifa ederler yok hocayı bırakmayız.

eskiden de çok modaydı.ne zaman şampiyon olsak aziz istifa ediyom der gündemi değiştirirdi.

yani bunlara artık kanmamamız lazım diye düşünüyorum.öyle birşey olsa hoca nasıl riera-melo kavgasını medyaya anlattıysa çıkar bunuda anlatır.

herkes rahat olsun eboue mutsuz falan değil bence.

maçtan önce gayet mutluydu zokorayla şakalaşmalar falan...

gecen sene sampiyon olduk bu kafi gibi takiliyo

ama duzelir reis:D

gitmesini hic istemem ama gidersede hamit sag bekte oynar , sag aciga yabanci adam gibi kanat alinir

ts korkusundan karşısına 2 tane sol bek dikmiş olcanı ben hiç hücumda göremedim bugün :trollface:

Yarın Eboue konusunda yönetimden bir yalanlama bekliyorum.

Geri
Üst Alt