#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

İnanılmaz derecede formsuz.. bu sene birşeyler var bu adamda geçen seneki gibi değil..

Ya ne oynadı ki yani 15 dk oynadı yorum yapılıcak bir hareketi yoktu.Gol konusunda da arkasında 2 kişi var defans hatalı tümden

Schalke macinda kesin ilk 11'de olmali. Drogba'dan sonra CL'de en tecrübeli oyuncumuz 60 maca cikmis. Sneijder 59 maca cikmis.

Eboue varken Sabri ile basladik resmen

Ligde hadi neyse yabancı kontenjanı falan tamam da şu maç oynaması gerekirdi

Maç başında sabri'yi gördüm eyvah dedim. Babam şu adamı kötülemekten bırak,sabri gibi oyuncun olsun dedi. Ama gerçekten Eboue gerekli. Maç içinde defalarca gördük..

kesinlikle stoperde dany yerine denenmeli hem tecrübesi hem geriden oyun kurma bilgisiyle faydalı olabilir.tutar tutmaz o ayrı ama sezonu bitirene kadar geçici bi çözüm olarak fatih hoca deneyebilir bunu. Ordu maçı bunun için ilk fırsat

kesinlikle stoperde dany yerine denenmeli hem tecrübesi hem geriden oyun kurma bilgisiyle faydalı olabilir.tutar tutmaz o ayrı ama sezonu bitirene kadar geçici bi çözüm olarak fatih hoca deneyebilir bunu. Ordu maçı bunun için ilk fırsat

Stoper yerine solbek denense daha iyi olur. Kalkıpta riera'dan daha kötü performans sergileyecek hali yok. Ayrıca hamit'i de sağbek'e çeker ise en azından kanatlar riera- amrabat veya riera- engin/ aydın herneyse işte olabilir.

Stoper yerine solbek denense daha iyi olur. Kalkıpta riera'dan daha kötü performans sergileyecek hali yok. Ayrıca hamit'i de sağbek'e çeker ise en azından kanatlar riera- amrabat veya riera- engin/ aydın herneyse işte olabilir.

Evet tabiki olabilir stoper yada sol bek mutlaka bunun denemesi ilk lig maçından itibaren yapılmalıdır.

rüyamda gördüm hoca solbek oynatıyordu

çok posizosyan veriyorduk soldan

sabriden artik bu sezon formayi alamaz diye düsünüyorum.. sabri girdi maca ve cikan hamitle eboue göre sag kanadi tek basina daha iyi kullandi

çok isteksizdi oyundan çıkarken de yavaş hareket etti , yakışmadı reyise

bu haliyle boşa kontenjan yiyor toparlar inşallah bir an önce ama çok uzun süredir formsuz oyundan çıkarkende bir tuhaftı

Ujfalusi, Melo ve Engin'in yokluğu en çok Eboue'yi etkiliyor. Bu 3 futbolcu Eboue'nin açığını hemen kapatıyordu, geçen sene o yüzden çok daha rahat oynayabiliyordu.

Bir de oyundan çıkarken sanki yeniyormuşuz gibi yavaş hareket etmesi gözlerden kaçmadı.

Geri
Üst Alt