#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Sabri>Eboue

Bu maçla alakası yok son 7 aylık fikrim.

Bir sorunu olduğu çok açık.

Her maç birini ıslıklıyor bu iyi gün taraftarı.

Bu sezon ne oldu bu adama ya , geçen sezondan eser yok.:sad007:

Offff Melo gibi bu sene oda yok ortada :(

Bide yenik durumda oyundan çıkarken neden yürürsün abi bu kadar mı kötü durumdasın ya :SS:

Maçtan çıkarken yaptığı tavır hiç hoş değil

Fizik olarak kotu ona dicek bisey yok.Ama sanki mental olarak bazi sorunlar yasiyor gibi,cok guvensiz oynuyor nerde o eski Eboue:o

Valla sunu yazıcagımı biri söylese kıcımla gülerdim..

Sabri an itibariyle 10 tane eboue eder

Bu sezon kötü onda herkes hemfikir de bu maçta ölüden farkı yoktu. Çok severim Eboue'yi görünce öyle harbi harbi üzüldüm. Geçen sayfalarda Eboue'nin ölüsü Sabri'den iyidir demiştim ama Sabri girince rahatladım bu gece.

Kafa olarak suan icin bitik.. Drogba gelmis senin cosman lazim aga, yuzunden dusen 1000 parca.. İlgisizlik uzuyor olabilir.. Onun disinda oyundan yuruyerek ciktigi icin isliklandin kotu oyununa degil.. Yurume diye yani..

AslOlanGalatasaray'dir

buna ne oldu belli degil bütün sezon cok isteksiz, hele bugün bircok yerde kosmadi bile. Gecen sezon en iyi lerinden di her mac cok iyi oynuyordu...

transfer olayları vardı ebouenin psg ile.kafası acaba orda mı kaldı?başka aklıma birşey gelmiyor.

transfer olayları vardı ebouenin psg ile.kafası acaba orda mı kaldı?başka aklıma birşey gelmiyor.

abi sezon basindan beri böyle, gitmek istiyorsa gidebilir. Köle degil, sol bek olsaydi aglardik, ama sag bek yine buluruz, hele böyle oynuyorsa kolay.

ama toparlanir diye düsünüyorum

Havalar isindikca ebouede isinir kendine gelir

Eboue yedek kaldığı için moralmen çökmüş.Başka nedenler aramaya gerek yok.Zaten elzem bir durum olsa İmparator onu kaybetmeyi göze alamaz.Kısa bir süre içerisinde toparlanması ümidiyle.Seni seviyoruz Eboueeeeeee

Geri
Üst Alt