#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Eboue'yi hemen Ruslara satanlar görüyorum burada, formsuz kendisi bu aralar. Oynaya oynaya düzelecek. Rahat olun. Eboue su takimda gözü kapali yazilabilecek adamlardan biri Muslera-Semih-Selcuk-Sneijder-Burak-Drogba ile.

eboue nin dün ne yapmak istediğini anlamadım özelliklede oyundan çıkarken reisin kredisi var bizde ama gerçekten anlamadım

Bu sezon başından beri bir sorunu var belli ki buda performansına yansıyor. Terim özel terapi uygulamalı drogba da geldi ama. Eboue toparla biran önce lütfen.

Sezon başından beri eleştiriyorum, tepki alıyorum. Yorumsuz!

problem her ne ise kısa zamanda çözülür, formsuzluk her oyuncuda olur.

biraz silkelenmesi lazım sadece, desteği kesmeyin hemen.

Sabrinin yerine en kötü Eboue yi tercih ederim.

Maçtan çıkarken rakip oyuncu gibi yürüye yürüyüe çıktı, yuhalandı. Bi de söylenenlere göre taraftara sus işareti de yapmış. Ço kgereksiz hareketler bunlar be adamım :o

Geçen senenin hatrına çok yüklenilmiyor kendisine, umarım bir son verir bu vurdumduymaz tavırlarına.

İyi oynamayabilir ancak takım o kadar hırslı iken ve maç berabere devam ederken yürüyerek oyun dışına çıkmasının bir anlamı yok.

Benim bildiğim Fatih Terim bundan sonra Sabri'yi oynatır ki haklı sebebi oldunu gördük en zından Riera sahada olur.

Bu adam sakat abi..

Yoksa Eboue bu değil..

Sene başından beri mi sakat?

Eboue'yi bir maç uğruna sattınız. Hepinize yazıklar olsun. Sabri üst üste 5 maç oynasın, bakın o zaman Eboue Eboue Eboue diye ağlicaksınız.

Sabri neredeyse 5 maçtır oynuyor zaten, hepsinde de iyi oynadı. Şu ön yargıları ve yabancı hayranlığını bırakalım. Çok kötü sezonları oldu ama iyi oynadığında hakkını verin adamın.

Drogbayla mı husumetliler artık nedir. Vatandaşın gelmiş birader sen böyle yaparsan drogba nasıl mutlu olsun ?

Formsuz olabilir ama kalitesini tartışmam.Sene sonu büyük ihtimalle yollar ayrılır ama bu kadar geç bulduğumuz gerçek bir sağ beki keşke kazanabilsek tekrar.

Antremanda yine neşeliydi Sabri ve Emre Çolak'la taş kağıt makas yaptılar gülüştüler baya ... Çok ihtiyacımız var ona İnşallah hem kafa olarak hem de oyun olarak geçen seneki formuna geri döner biran evvel ...

bu adama bir haller oldu ama anlayamadım... takım içinde olmaktan hoşlanan ve takım sinerjisine katıkıda bulunan bir karakteri varken maç içindeki ve maçtan çıkarken takındığı tavırlar beni şaşırttı...

Son dönemlerde yaptığı hareketlerle sezon sonu gönderilir mi acaba diye düşünmüyor değilim.

Geri
Üst Alt