#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

[video=youtube;1hgiNVDGpzE]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1hgiNVDGpzE#![/video]

sakatlığı falan da yok. geçen seneki formundan neden bu kadar uzak anlamıyorum.

Ya Allah Bismillah Emmanuel EBOUE!

Bu adamı kazanmalıyız yada o bizi kazanmalı tekrar performansıyla.Geçen seneki gibi oynarsa büyük faydası olur.

Eboue: Oyundan alınırken biraz gergindim , gerginliğimin sebebi özeleştirimden sonra daha iyi şeyler yapamadığımdan kaynaklanan gerginlikti , çıkarken hasan şaşa ( hasan abime diyo ) bi hareket yaptım ve çok pişman oldum çok üzüldüm evde uyuyamadım ve sabah tüm takım arkadaşlarımdan ve hasan hocamdan özür diledim ... Takım arkadaşlarımı ve burayı çok seviyorum tekrardan herkesten tüm camiadan tüm arkadaşlarımdan tüm taraftarlardan özür diliyorum kasıtlı bilerek yapılmış bir hareket değildi ... Hocalarımda özrümü kabul ettiler hepsine çok teşekkür ediyorum ...

Dedi genel olarak :)

Beyler oyundan çıkarken ne yapmıştı Hasan Şaş 'a ben anlayamadım ?

Toparlanır inşallah, sorunu ne bilmiyorum ama çok kötü bu sene..

Sabri'nin son dönem performansına bakıldığında bana göre forma Sabri'nin hakkı.

Sene sonu yollar kesin ayrılık yaşıda ilerledi iyice zaten.

Bazı taraftarlarımıza anlam veremiyorum Eboue'nin sezon sonu gönderilmesini isteyenler var.Yahu arkadaş bu takım 2000-01 senesinden itibaren Capone ve Perez'den sonra orjini sağ bek olmayan adamlardan kofti sağ bekler oluşturarak bizi kanser etti.Zamanında bu mevkide aslında sağ bek olmayan Cihan Haspolatlı ve hala orada oynayan Sabri'ye sarfedilen tepkiler ne çabuk unutuldu.Şimdi de bir Sabri diye tutturduk gidiyoruz.Ben Sabri'yi Galatasaray'lı olduğu için çok severim lakin yetenekleri sınırlı.

Şimdilerde Sabri'nin oynamasını bu yüzden Eboue'nin yedek kalmasını yadırgamıyorum.İki kulvar da mücadele ediyoruz.Eboue illa ki formuna kavuşacaktır.Onun gibi üst düzey bir oyuncuya sahibiz arkadaşlar.Lütfen kıymetini bilelim....

Geri
Üst Alt