#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

ebue bu takımın en iyi defans oyuncusudur geçen seneye göre tek farkı ataklarda etkinliği özgüveni azaldı biraz daha rahat oynarsa ataklarda çok daha iyi olur

^Videonun sonundaki Trabzon maçında ne akmıştı be. :bid:

En kötü hali bile sabri'yle yarışır.Kardeşi hastaymış galiba arkadaşlar kafa olarak biraz başka yerde olabilir.Eboue bu takımın vazgeçilmez bir parçasıdır

EBOUE takimin nese kaynagi motivasyon cesmesi .. Drogba abisiyle birlikte takim ruhu tamaminen olusmustur .

Eboue gitsin diyenler seneye Sabri ve Hamit'e küfür etmesi muhtemel kişilerdir.

Adam bildiğin sağ bek üstüne Avrupa'da tanınan ve PSG gibi bir takımın dahi arzu ettiği bir oyuncu.Formsuz olabilir,bu halde devam ederse yedek kulübesinden de çıkamayabilir.Ama bulmuşken kaybetmemek lazım.Kendisi özür diledi bu günden itibaren bambaşka bir Eboue izleyeceğimize inanıyorum.Umarım gelecek sezon,ondan sonraki sezon hep bizimle olur.

adbbaa3a91bdd0c7662a755fcd5be267_k.jpg

tamam oda çok formda değil ama adam Afrikada değil geldi artık,o varken Sabride ısrarın anlamı ne:SS:

Eboue sen sabriye formayı kaptırıyorsan artık git kendini boğaz köprüsünden at

Sabri haketmişti 11 başlamayı. Ama 2.yarıda Ebouenin hemen girmesi gerekiyordu ki bu adam hiç oynamadı

Adam yaptığı yanlışın farkına vardı özür diledi. Yerinde oynayan oyuncuda kendisinden daha iyi değil(kalite-performans olarak). Zorla küstürmeye mi çalışıyoruz anlamıyorum. Gecen sezon şampiyonlukta adı en önde yer alan oyunculardan biri Eboue. Bu sezon gecen sezonu aratsada bu muameleyi haketmiyor bence.

Eboue Arsenal'de yasadigi hastaligi yeniden Galatasaray'da yasiyor.Arsenal'in birakma nedeni tamamen buydu zaten, mental olarak bazen cokmesi,sanki ilk defa sahaya cikmis top gormus gibi davranmasi kendine guvensiz oynamasi.Drogba'nin gelisiyle duzelir diyordum suan icin degisen bisey yok bian once toparlanmali Eboue bu takimin en onemli oyuncularindan nerde gecen sene yikilmayan,calim yemeyen,sagi tumden kullanan Eboue nerde simdiki Afrikanin koyunden yeni gelmis 18lik afrikali gibi davranan Eboue...

Toparlanma zamani yoksa gec olcak zaten ,seneye guvencek miyiz baska adam mi bakicaz hepsi kendine bagli.

Eboue aynı Eboue hiç değişmedi, geçen sezonun şampiyon takımının sağbeki Eboue'den bir farkı yok. Yanlız bu sezon Hamit fanatikleri Eboue' ye karşı karalama kampanyasına giriştiler bunda etkilide oldular. Suçu neydi Eboue' nin? Fatih hocanın, Hamitçilerin görmek istemediği, Hamit' in top ezme, top kaybetme, oyunu yavaşlatma, adam geçememe, pres yapmama, defansa yardım etmeme, kötü pas atma gibi bir çok olumsuz özelliklerine tepki göstermesi olmuştur. İşte ondan sonra Eboue tartışılmaya başlandı, Hamitçilerin kara propagandaları ile beraber.

Eboue aynı Eboue hiç değişmedi, geçen sezonun şampiyon takımının sağbeki Eboue'den bir farkı yok. Yanlız bu sezon Hamit fanatikleri Eboue' ye karşı karalama kampanyasına giriştiler bunda etkilide oldular. Suçu neydi Eboue' nin? Fatih hocanın, Hamitçilerin görmek istemediği, Hamit' in top ezme, top kaybetme, oyunu yavaşlatma, adam geçememe, pres yapmama, defansa yardım etmeme, kötü pas atma gibi bir çok olumsuz özelliklerine tepki göstermesi olmuştur. İşte ondan sonra Eboue tartışılmaya başlandı, Hamitçilerin kara propagandaları ile beraber.

Eboue önceki sene eboue ise Sabri'nin suçu ne?

Benimde fikrim, hamitin formuszlugu ve etkisisligi eboue yi kesinlikle etkilemistir...

birak onu adam dogru durust top bile vermiyor, gecen seneki gibi cikislari bile yok. Ben olsam bende kosmazdim.. pas veren yokki

geçen sene eboueyle beraber engin oynuyordu.

deli dana gibi koşup defansa yardım ediyor,ilerde yardırıyordu

bu sene hamid yapamıyor,eboue ile anlaşamıyor. bundan ötürü eboue verimsiz oluyor.

ebouenin 10'da 1 performansı sabriyi katlar,mutlaka hazır olmalı ve schalke maçında ilk 11 oynamalı

Allah'ın izniyle maça damgasını vuracak ve kendisini eleştirmekten ziyade çöpe atanlara tokat gibi bir yanıt verecek.

Geri
Üst Alt