#27 Emmanuel Eboué

Cevap: Eboue Sorunsalı

bence bizim asil sorunumuz "drogba sorunsali"

eboue'nin hatasi maca mal oldu ama drogba sorunsali sampiyonluga mal olacak.. her topun basina gecmeyeceksin arkadas.. cildiriyorum ya.. gecen hafta son dk biraksa selcuk tam yayin uzerinden 3 puani calip kacacak.. ayni halt yine bugun.. yeter artik..

bu takimin duran top ustalari var.. drogba'yi frikik atsin diye almadik.. forvetligini yapsin, baska zeval istemez..

aklima 92 sezonunu getiriyor drogba.. o sezon ilk yariyi farkli onde kapamisiz, sampiyon olacagimizdan zerre kuskum yok, ara transferde polonya futbolunun belki de gelmis gecmis en iyi oyuncularindan biri kosecki'yi aldik ve takimin butun duzeni bozulup sampiyonlugu verdik...

kosecki o donem icin muthis bi futbolcuydu.. ama takimin butun sisteminin anasini aglatmisti..

Resmen ihanet etti adam takıma orada yere yatılır mı ya?

Faul alacam diye ortada faul felanda yok..

Karaktersizlik örneği bence kadro dışı bırakılmalı çok ciddiyim..

Birilerin canı yanmalı artık..

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Hakemlerin yüzünden, ota boka faul verdikleri için Eboue'de faul vereceğini sandı.Buda ders olsun.

tam kara tren gecikti ama geldi derken oldu mu yaptığın.

Yaptigi resmen artistlik ve bunu cok yapiyor. Sonunda patladi iste.

Shalke macinda danynin sacma hatasi, bu macta ebouenin artistligi yakti bizi.

Gol pozisyonunda ne oldu bitti tam göremedim ama maçın genelinde müthiş oynadı.

o pozisyonda adam bariz itiyor eliyle.şiddetli değil ama sonuçta itme var.

kusura bakmayın da yaptığı tamamen neyse saçmalık diyelim (slklk)

Eboue çok ilginç bir adam, belki de yapamayacağı iş yok ama canı istemediği sürece oynamıyor. Örneğin bugünkü gibi topu dikine sürmeyi her takıma karşı yapabilecek kapasite var ama kendisini kolay kolay zorlamıyor.

Her pozisyonda yere atması da yıllardır süregelen bir durum zaten İngiltere'de "It is Eboue time" diye dalga konusu bile oluyormuş.

Her şeyi geçtim de bugün yaptığının tek mantıklı açıklaması yok, sayesinde gol yedik ve yenildik.

ingiltere kısmına tam yorum yapamıyorum ama herhangi bir rakibimizde ebue ve burak tarzı kendini çok kolay yere bırakmalar oldugu zaman demedimiğimizi bırakmıyoruz dalga geciyoruz... aynı durumu kendi futbolcumuz yaparsada tepkımızı gostermelıyız... sonucta takımı yakabılıyor bazen bu gereksız hareketler...

Genel bir sorun. Sadece Galatasaray degil.

Alt yapi eksikliginden kaynaklaniyor. Yani genellikle yerli oyuncularimiz icin. Yabanci oyuncular icin de aynisi gecerli olabilir.

Basligi tam okumadim. Sorunsali derken kendini yere atmasi olabilir. Eboué 30 yasina yaklasan bir futbolcu, tum kariyeri boyunca kendi yere yatip, rakip takimi ve taraftarini provoke etmis bir futbolcu.

Ama yetenekleri ortada. Sorun bunu dogru kullanabilmekte. Bknz Melo'un Eboué'e meshur uzun paslari. Veya takim ataga kalkinca topu ileri cikan beklere gondermesi. Gecen gun Stuttgart-Lazio izliyorum. Hayran kaldim Hernanes'e. Takimin sagbek'i ileri ciksada direk topu sagbeke gondermiyor. Ilk once sag acigina gonderiyor. Sag acigina gonderdiginde sagbek'i istop etmiyor, sagbek'e daha fazla acik alan yaratmis oluyor ve oyuncu bos alana kacabiliyor top sag aciktayken. Eboué her mac ataga yardim ediyor, ama kac assisti golu var ? Sagbek'i oynatabilmen, kullanabilem gerek atakta. Sag acigin yapacagi isi sagbek yapmamali, sadece destek olmali.

Turk takimlarinin hepsi, gercekten hepsi'de o topu direk sagbeke oynuyorlar. Ister Gokhan olsun, ister Hilbert olsun, ister Eboué. Toplar direk olarak sagbeke gonderiliyor. Oyun aksiyor, rakip yerlesebiliyor, sag acik cakili kaliyor. Genel bir sorun. Zeka/sistem/alt yapisi eksikligi.

eboue bariz şekilde kendini bırakıyor... yere düşüncede direk yatmaya devam ediyor.. amacı sadece faul almak orda... eğer amacı faul almak değilde topu engellemek olsa yerden kalkmaya çalışıp müdehalede bulunmayı denerdı...

Gol pozisyonu hariç herkesin beklediği Eboue gibi oynadı aynen devam aslan :yenieek:

Ynt: #27 Emmanuel Eboué

Aynen devam aslanim tam fenev futbolcusu oldun. Umarim birdaha forma yuzu goremezsin. 18e girmeyi bile haketmiyorsun. Ağlak futbolcu. Yat yere kalkma surekli ağla.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Öyle bir pozisyonda nasıl kendini yere atıyorsun golü bunun yüzünden yedik

gol pozisyonu hariç bence iyi oynadı. Çok güzel bindirmeler yaptı ataklarımızın çoğu onun kanadından başladı. Biraz şansı olsa gol bile bulabilirdi ama olmayınca olmuyor.

Gol pozisyonu dışında harikaydı , Muslera ile birlikte en iyi oynayandı.

iyi de kardeşim madem kendini yere atacan hele bir top gelsin. adam daha orta yapmadan kendini yere bırakıp sahayı seyrediyor. hakemin seni görmesi bile mümkün değil. en az 4-5 saniye yerde öylece yatıyor. sonra top geliyor bizimki hala yerde. şunu premier ligde yapsa iyi oyununa bakmadan şutlarlar adamı.

Geri
Üst Alt