#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Eboue 10kere düserse, hakemler en fazla 5 kere düdü calirlar.

Iyisin hosun kocum, ama bukadar koly düsülür mü ya :mad:

bknz. Gencler maci

kendisine aktör diyenlerin ellerine çivili kramponla tekme atılmasını temenni ettiğim adamsın sen eboue.sana burun kıvıranlara Allah sağ bekte sabrileri hamitleri serkan kurtuluşları orhan akları göstersin İnşallah

Sanami soracam,bence satilmali,kendini her dokunusta yere atan bir savunmaci ilk defa görüyorum.

bilmedigin şeyleri sorabilirsin ben her zaman açıgımdır , utanmana gerek yok yani..

sen ittirimiyorsun orda webo gibi adam üstüne yükleniyor ve faul var burda. hakemin dengesizliginin sorumlusu eboue mi ?

Eboue iyi oyuncu ama o kadar cok kendini yere birakiyor ki yalanci coban gibi oldu, gercek faullerde de artik hakemler vermiyor.

Bugunku gol de Eboue'nin armagani.

Tipki daha once CL'de hava topunda kendini yere birakarak hediye ettigi gibi.

Bu sefer kendini yere birakmadi, kesin faul var ama dedim ya kimse inanmiyor artik.

Bu huyundan artik vazgecmeli ve vazgecse bile bu intibayi silmek cok uzun surer.

Bence Eboue'yi yedek birakacak iyi bir sag bek almaliyiz, cunku bence vakti doluyor ve seneye basimiza daha buyuk isler acabilir.

Ya biraz ciddi oyna 2. golde faul var ama düşme sende yada topu saklamaya çalışma o pozisyonda vur gitsin düşerken bile vurabilirdi. Sağdan hücum yapıyoruz Eboue içeri bindirmiş pası verse gol olacak belki adam bırakıyor faul bekliyor sen ver o pası ne olursa olsun vur o topa.

Kendi taraftarın gitsin, faul değildi diyebiliyorsa gerçekten gitsin Eboue, Burak da gitsin.

Hatta komple takımı değiştirelim.

Sow, Webo her pozisyonda yerde, her pozisyonda rakiple temasta, Kuyt'un her topa gelişi sakat(uyanık biri olsa her maç kart yedirtir) ama bir gün olsun bunların esamesi geçmez..Ne gol attı, Drogba'dan iyi vs..

Taraftar profilimiz çok değişmeye başladı.

En ufak müdahelede kendini yere attığın için kendi taraftarın da inanmıyor hakemlerde inanmıyor.

Eline krampon geldiğinde ilk tepkim bi kere de yalandan yere atma oldu.

Golde faul var mıydı evet vardı.

Her temasta kendini yere ama huyu var. (Gençlerbirliği maçınında yakmıştı bizi) Artık düzelmesi lazım. Seneye Lig maçlarında sık sık Sabriyi görebiliriz.

Faul vardı o pozisyonda ama Eboue gereksiz bir hareket yaptı.

Faul var 2. golde gereksiz mereksiz hareketi yok.

Ynt: #27 Emmanuel Eboué

Cok rahat adam. Zor maclarda guven vermiyor.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2.golde faul var mı? Var. Ama istese devam edip topu kornere atabilirdi. Yine de bu ilk hareketi olsa savunurdum ama savunulacak tarafı kalmadı. Bir değil iki değil. Bunları her maç yapıyor. Arsenal'den gönderilme nedenleri de bunlar artı maç içi istikrarsızlık ve konsantrasyon eksikliği.

kendini çabuk yere bırakmasına bi son vermeli..sezon içinde bir çok kez yaptı..herşeyden önce yakışmıyor...

2 golde faul olsun olmasın o topu vurdurtmayacaksın at kornere taça vur gitsin.

Birde atak yaparken yaptı aynısı geçmişsin aç içeri ne olursa olsun.

Terim bile diyor hücümu savunmasından daha önde diye ama bize adam gibi savunma lazım. Bu takımın artık bu kadar saçma sapan gol yemesini istemiyorum.

Bir taraftan Riera bir taraftan Eboue tarafı sürekli içeri orta yiyoruz. ben artık sağlam sağ bek istiyorum arkadaş yaa . Yokmu yerli güzel bek olan bi bek.

Ayrıca yedeğide sabri olmasın gözünü seveyim

Eboue'ye karşı net bir önyargı var bence. Tamam zaman zaman saçmalıyor bugünde çok kötü oynadı ama aleyhine yapılan fauller es geçiliyor bazen.

Geri
Üst Alt