#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Ayakta kalmaya çalışarak oynasa iyi topçu. Ama değil. Yeni sezonda daha yürekli bir şahısla değişmesini bekliyorum.

Cevap: Re: #27 Emmanuel Eboué

Eboue'ye karşı net bir önyargı var bence. Tamam zaman zaman saçmalıyor bugünde çok kötü oynadı ama aleyhine yapılan fauller es geçiliyor bazen.

Tamamen kendi suçu.

En ufak darbede bile sanki eli , bileği kırılmış gibi kıvranıyor , çok abartıyor.

Yahu seyrediyorum sinirleniyorum daha maçın basında topu kurtarmışsın Hasan Ali'den

pas çıkarsa gol atabiliriz ama topu bırakıyor

bu kadar laubalilik olmaz bırak hakemle oynamayı kardeşim topunu oyna

Kendini savunma oyuncusu gibi görmüyor sorun orda bence, müdahalelerde faul almaya çalışıyor

drogbaya selçuğa semihe musleraya gökhana doğru yada yanlış ne olursa olsun ah diyosun tüh diyosun şöyle yapsaydın neyse deyip geçiyorsun çünkü onlar hakkkını veriyor kötü günlerinde olsalarda bizi acaba dedirtmiyorlar bu yüzden şimdi eboue hakkında konuşuyoruz melo hakkında konuşuyoruz kimsenin ikilemde bırakmaya hakı yok umarım bu kafa yapısı düzelir

Cevap: Re: #27 Emmanuel Eboué

Eboue'ye karşı net bir önyargı var bence. Tamam zaman zaman saçmalıyor bugünde çok kötü oynadı ama aleyhine yapılan fauller es geçiliyor bazen.

Ya ne faulü gözünü seveyim. Gençlerbirliği maçından sonra iki oldu bu. Ayrıca Melo'nun da çok abartı yere düşüşleri var.

Gençler maçında deli etmişti, yenen golde kendini saldığı için..Ama bugün yapılan müdahele açık fauldü..

Ancak, maçın başında sıfıra kadar indiğinde topu ortaya kesmek yerine arkasına dönüp saçmasapan faul kararı beklemesi beni çileden çıkardı..Zaten her müdahelede yerde kıvranması iyice alışkanlık oldu..Ben böyle ağlak oyuncu görmedim.Kalitesine lafım yok ama bir yerden sonra da bıktırıyor yani..

Gençler maçında deli etmişti, yenen golde kendini saldığı için..Ama bugün yapılan müdahele açık fauldü..

Ancak, maçın başında sıfıra kadar indiğinde topu ortaya kesmek yerine arkasına dönüp saçmasapan faul kararı beklemesi beni çileden çıkardı..Zaten her müdahelede yerde kıvranması iyice alışkanlık oldu..Ben böyle ağlak oyuncu görmedim.Kalitesine lafım yok ama bir yerden sonra da bıktırıyor yani..

Aynen. Orada orta yapsaydı adam gibi gol olabilirdi.

bas baya faul ilk bir elle sonra iki ellini kullanarak itiyor, tabiki fau

beni her kafasının içinde duman olmayan humanist insan sever elhamdurillah

defalarca kez izledim ama çok net bir faul göremedim ben.ha diyelim ki faul var yani temas var ama öyle bir yerde yere atılacak yuvarlanacak kadar büyük bir şey hiç göremedim.böyle saçma şeyleri bırakması azım eboue'nin kalitesine yakışmıyor.

defalarca kez izledim ama çok net bir faul göremedim ben.ha diyelim ki faul var yani temas var ama öyle bir yerde yere atılacak yuvarlanacak kadar büyük bir şey hiç göremedim.böyle saçma şeyleri bırakması azım eboue'nin kalitesine yakışmıyor.

Abi bak birde şöyle izle Webo koşarak gelip öyle itiyor durduğu yerde elini koyup itse hafif bir şeliide tamam ama resmen pozisyonunu bozdu adamın.

daha önceki salak hareketlerin diyetini ödedi bu akşam.

Geri
Üst Alt