#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

2.gol'de tamam faul filan ancak topun önüne geçmişsin sen daha yakınsın vursana kornere ne oyalıyosun, bunu hep yapıyosun eboue ve bu yüzden çok canımız yanıyo.

Kendini en basit müdahalede dahi yere attığı için hakemler faul olsa bile vermiyor artık..

Genclerbirligi ve simdi Fenerbahce.

6 Puan oldu. Sagol Eboue

Adamin eline tekme salliyorlar..

Adami ceza sahasi içinde dusuruyorlar..

Tabi adi ciktigi icin kimse umursamiyor.. Eboue bu yatar yaa diyorlar..

Bende dahil..

Bunuda birazcik kendine borclu.. Kusura bakmasin..

Devamli yatti yatti, simdi inandirilicigi kalmadi..

tahriklerin içerinde emre kadar eboue de vardı gerginlikleri başlatan isimlerden biri artık bu tip futbolculara göz yummamak gerek

sağ bek olarak yeterli tabi sağ bek olarak adam akıllı oynarsa ama yaptikları 6 puana mal oldu bütün suçu eboue atmak olmaz ama ayakta kalacaksın kardeşim

eyyamcı cüneyt bilica vs elmander (geçen seneki ilk maç )posizyonunun rövanşını aldı faul çalmayarak ;)

Bu takımda yabancı kontenjanı yüzünden biri gidecekse bu kesinlikle Eboue olmalıdır. Çok kaliteli oyuncu ama açık ara takımdaki en sorunlu adam. Defansda oynayan bi adam bu kadar yumuşak olamaz her pozisyonda kendini yere atıyor.

yalancı çoban :rolleyes:

Adamin eline tekme salliyorlar..

Adami ceza sahasi içinde dusuruyorlar..

Tabi adi ciktigi icin kimse umursamiyor.. Eboue bu yatar yaa diyorlar..

Bende dahil..

Bunuda birazcik kendine borclu.. Kusura bakmasin..

Devamli yatti yatti, simdi inandirilicigi kalmadi..

devamlı yattı yattı inandırıcılığı kalmadı diye bir saçmalık yok aga kendini attıysa verirsin aldatmaktan sarıyı, atmadıysa faulu vereceksin bu kadar basit adam daha önce kendini attı diye olan faulu vermedi diye birşey yok çakır maçı taraflı yönetmiştir olan bu

devamlı yattı yattı inandırıcılığı kalmadı diye bir saçmalık yok aga kendini attıysa verirsin aldatmaktan sarıyı, atmadıysa faulu vereceksin bu kadar basit adam daha önce kendini attı diye olan faulu vermedi diye birşey yok çakır maçı taraflı yönetmiştir olan bu

ya hocam atmadan önce önündeki topa dokunabilir miydi sence, bence pekala dokunabilirdi sen işini neden şansa bırakıyosun topa dokun sonra faul olduğunu hissettiysen bırak kendini.gençler maçında da böyle yaptı gene gol yedik insan ders alır biraz.

ya hocam atmadan önce önündeki topa dokunabilir miydi sence, bence pekala dokunabilirdi sen işini neden şansa bırakıyosun topa dokun sonra faul olduğunu hissettiysen bırak kendini.gençler maçında da böyle yaptı gene gol yedik insan ders alır biraz.

hocam o işin karakter kısmı ebouenin karakterini ayrı tartışırız ama pozisyon faul mu faul verildimi hayır olay bu

hocam o işin karakter kısmı ebouenin karakterini ayrı tartışırız ama pozisyon faul mu faul verildimi hayır olay bu

tamam verilmedi, onun doğru olduğunu savunmuyorum. ama ben sunu diyorum maçı yöneten insan sonuçta,kasıtlı olmadan da görmeyebilir sana yapılan faulu o yüzden eğer dokunma şansın varsa dokunsana neden işini şansa bırakıyosun buna kızıyorum ben.

Ona bişey demiyorum reis hakemsen vereceksin ama orda Eboue degilde duşen Semih olsa taraftar ayaklanirdi. Şuanda taraftarin yarisi Eboue bu devamli atiyor kendini diyor..

Geri
Üst Alt