#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Ona bişey demiyorum reis hakemsen vereceksin ama orda Eboue degilde duşen Semih olsa taraftar ayaklanirdi. Şuanda taraftarin yarisi Eboue bu devamli atiyor kendini diyor..

eboue nın var oyle saçmalıkları eyvallah onu ayrı konuşuyoruz zaten ben bu pozisyon için dedim neyse sonuçta kaybettik şampıyon olduktan sonra sağlık olsun diyebiliyoruz

Hhahahah sabri oynar 2 maçta inşallah da daha da iyi anlaşılır Eboue nin nası gerekli bir adam olduğu

Düzgün orta açabilen bir bekimiz ne zaman olacak acaba?

Bindirmeleri falan tamam da, şu kendini yere atma sevdasından dolayı hem Gençlerbirliği maçı hem de Fenerbahçe maçı gitti.

Her maç en ufak pozisyonda bile sahaya sağlık ekipleri giriyor. Bu kadarda değil artık.

Takıma yakışmıyor.

Talibi varsa iyi paraya satılsın yerinde sağ bek buluruz.

yatmasi iyi macta dikkat ettim 16. dkda yatti ve oyunu soguttu

Ne gereksiz yorumlar var cidden ya takimdan gitmeli falan onemsiz dedigimiz fb maci yetiyomus demek ki oyuncumuzu itin bilmemnesine iste.Su adam 2-3 gole sebebiyet vermesi disinda en iyi topcularimizdan degil miydi

Ufak bir seyde kendini yere atıyor. Artist

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ne gereksiz yorumlar var cidden ya takimdan gitmeli falan onemsiz dedigimiz fb maci yetiyomus demek ki oyuncumuzu itin bilmemnesine iste.Su adam 2-3 gole sebebiyet vermesi disinda en iyi topcularimizdan degil miydi

hata yapması sorun değil ama kritik yerlerde yapıyor bizim hakemler vermiyor işte sana yani bunu anlaması cok zor olmamalı Atak yönünü bende beğeniyorum orta açamamasına rağmen

Çok kaliteli bir sağ bek bulursak,Eboue'den vazgecebiliriz ama kimi alacaz ??

Galatasaray tarihine gelen en iyi beklerden birisidir;Eboue

Cihan-Orhan Ak-Sabri-Serkan Kurtulusları cok özlediniz sanırım.

Gitsin diyenlere diyecek hiçbir şey yok. Adam dünyanın sayılı beklerinden. Tamam, kendini kolay yere bırakması gibi alışkanlıkları var. Ama bunun için bir futbolcu gönderilmez. Takımın neşe kaynağı ve formda bir Eboue bu takımın dinamolarından. Bazen çoğu arkadaşı anlamak zor.

daha düne kadar alveslerler cafularla oynuyorduk eboue yı begenmıyoruz

ne dıyeyım beyın bedava

Öncelikle, en çok eleştirenlerden birisi olmama rağmen Eboue'nin kalitesiyle ilgili eleştirilere katılmam.

Eboue süratli, son derece teknik, akıllı paslar veren, topla ilerleyen, adam geçen, son vuruş becerisi olan, defansif yönü de gayet iyi olan bir oyuncu.

Ama geldiği günden beri ileriye koşup kendini yere bıraktığı için sağ arkanın bom boş kaldığı o kadar çok maç gördüm ki artık sayısını unuttum.

Yatmadığı zamanlarda da sekerek geri dönmesinden, ama o kadar sekmesine rağmen her maçı tamamlamasından sıkıldım.

Son maç dahil devam edebileceği, müdahele edebileceği yerlerde kendisini bıraktığı için gol ya da poziyonlar yemekten bıktım.

En önemli defansif görevlerinden birisi olan arka direğe yapılan koşuları engelleme ya da rakibi bozma işlerini yapmadığı için ligde ama özellikle Şampiyonlar liginde Schalke ve Real Madrid deplasman maçlarında yediğimiz gollerde ise çıldırdım.

Buyrun 3-0'lık RM maçının analizi. 04:35'den sonra izleyin 3 golün ikisini direk Eboue'nin yüzünden yemişiz.

UEFA Champions League 2013 - Real Madrid 3-0 Galatasaray - Highlights

İlk maç 1-0 bitseydi hanginiz bana RM bizi yine de elerdi diyebilir?

Eboue iyi oyuncu ama iz şu an kadromuzda Drogba, Sneijder, Melo, Muslera olan +150M€ değerinde bir takımız. Kusura bakmayın ama daha iyisini bulamayacağımız fikrine katılmıyorum.

Takımda kalması gerekiyor.Ancak bu sene takımda soğuk baktığım tek futbolcu oldu kendisi.Bunun nedeni ise potansiyeline ihanet etmesi ve taraftara saygı duymaması.

Çok üst düzey bir sağ bek olduğu gerçek ama artık şu kendini atma huyundan vazgeçmesi gerekiyor.Bu sezon ligde ve avrupada bu özelliği yüzünden maalesef çok zarar gördük.

Takımda kalması gerekiyor.Ancak bu sene takımda soğuk baktığım tek futbolcu oldu kendisi.Bunun nedeni ise potansiyeline ihanet etmesi ve taraftara saygı duymaması.

Benim anlamadığım bu huyları düzelmez mi.Hani Hep İmparatoru överiz işte şu oyuncuyu adam eder diye.Yahu kardeşim hiçmi söylenmiyor bu adama yaptığı hatalar.Yani bakıyorsunuz ekran karşısında konuşurken müthiş konuşuyor.Çok efendi ,neşeli bir adam.

Bence hemen kendini yere bırakma durumu kötü niyet değilde hastalık olmuş.

O yüzden takımda en kızdığım adam.

Çünkü benim için anormal hareketler yapmadığı sürece dünyanın en iyi sağbeklerinden biridir.O yüzden Ebouenin bu kadar lakayt ve aynı hataları yapmasını kabullenemiyorum.

Ama sonuç olarak bu olumsuzluklara bakarak Eboue gibi bir adam gönderilmez.

Kendini Atmasa İyi Olcak Ama Hakkını Teslim Edeyim.

ebouechampionsleaguegalatasarayrealmadrid_original.gif

[video=youtube;VyYhG4msGcc]https://www.youtube.com/watch?v=VyYhG4msGcc[/video]

0:35 askim :asd:

bu adam bi harika ya bu kadar pozitif olurmu insan

sen ne Kral bir adamsin ya ..Iyiki bizimlesin Reyiz ..senin gibisi cok zor bulunur ,hertürlü !

Geri
Üst Alt