#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Koca sezon Hamit adinda bir kaplumbag önünü tıkadı durdu. Iyi performans sergiledigi maclarda ise 4-3-1-2'ye gecmis, Hamit sag iç'te oynuyordu. Sag kanatta Engin, Amrabat veya Kazimla kendini yeniden bulur.

Kendini yere atma konusuna gelirsek.. Bakin, biz bu adami henuz 27-28 yasinda 3.5 milyon gibi cok cuzi bir paraya kapattik. Euro bir de, Pound'da degil. Neden acaba? Az mantikli olun. Eboue bu yuzden Ingiltere'de insanlara antipatik gelmeye baslamisti.

Sener Ozbayrakli cok elzem bir transfer oldu. Eboue ile bir sezon degismeli oynasa, gelecek sezon kimbilir belki vermez bile formayi.

Ne Şener'i ya iyi misiniz siz ? Şener Bursa'da kaç maç oynadı da bizim takımda oynayacak satmıyoruz kardeşim satmıyoruz, bizimle bıraksın futbolu reis, takımın neşe kaynağı takımın çok önemli kilit bir oyuncusunu satmakta nedir ?

Zamanindada orhan şam a diyorlardi sabri gibi hızlı ama bilegine çok hakim öneren öneren ustuneydi bu forumda.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yabancı kontenjanı yüzünden "eboue'yi satalım" diyenler var. yıllar sonra adam gibi sağ bek bulduk fikre bak. bunlara sabri müstehak. umarım bu aptallığa düşmez yönetim

Eboue'nin geçen sezon çok kötü oynadığına inanan arkadaşlara anlam veremiyorum.Ben de birkaç maç çok kötü oynadığını kabul ediyorum.Bilhassa Real Madrid maçı.Ancak Eboue son 10 yılın en iyi sağ beki diyebilirim.Üst düzey bir isim bulmuşuz da hala tatmin olamıyoruz.İlginç........

Her oyuncumuz değerlidir biz bu başarıyı sadece fatih terim taraftarlar ve başkan kazandırmadıki hepiimizin teker teker emeği vardır herkezinde formu bir kaç maç düşer ama şöle bişey de var şu anda bu yabancı sistemde sıkıntılar var o yüzden feragat edilebilir belki şahsi kararım

Her oyuncumuz değerlidir biz bu başarıyı sadece fatih terim taraftarlar ve başkan kazandırmadıki hepiimizin teker teker emeği vardır herkezinde formu bir kaç maç düşer ama şöle bişey de var şu anda bu yabancı sistemde sıkıntılar var o yüzden feragat edilebilir belki şahsi kararım

Renktaşım zaten bu federasyon gelecek sene 5+3 kuralını geçerli sayarsa; Eboue,Muslera ve Drogba'nın son senesi diyebiliriz.Bu yüzden bu isimleri izleyerek tadını çıkarmamız şart:b5:

Renktaşım zaten bu federasyon gelecek sene 5+3 kuralını geçerli sayarsa; Eboue,Muslera ve Drogba'nın son senesi diyebiliriz.Bu yüzden bu isimleri izleyerek tadını çıkarmamız şart:b5:

KEsinlikle ama ben buraya yazıyorum bu sene son senesi o futbol federasyonunun böle gitmez çoğunluk azınlığı her zaman yer ne kadar güçlü olursa olsun ve ölede olucak.

Şimdi bakıyorsun Türk futbolcu yerli isimler ortaya çıksın diye yapıyorlar sanıyor ama biz bunu zamanında yapıcaktık şimdi dünya futbolu almış başını gitmiş bu saatden sonra böle yakalayamayız bıraksınlar Şampiyonlar liginde başarı kazanalım zaten başarılıyız dünyada ki en büyük kulüb bile Galatasaray ya da Türk diyince durup tekrar düşünüyor işte bu düşünceyi korkuya bağlıyalım şahsi kanaatim budur ve umarım ufku açık bir TFF başkanı gelir bizde rahat bir nefes alırız böyle Yandaşçılarla işimiz yokk Azınlıklar:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

sakin olalım dindarıda müslüman sokak çocuguda müslüman fenerliside müslüman

[video=youtube;1hgiNVDGpzE]https://www.youtube.com/watch?v=1hgiNVDGpzE[/video]

Severim ama Kendini yine yere birakip duracaksa elveda diyebiliriz .. :) cogu maclarda cok kolay kendini dusurup rakibi gol atti ..

Geri
Üst Alt