#27 Emmanuel Eboué

tumblr_mlmcldiUxY1qe9lszo2_500.gif

Fazla abarttın ilk 5 ne :D

Avrupada üst düzey sağ bek mi var ki ? dünyanın en iyisi kabul edilen Dani Alves'in yaptığı akıl almaz hataları ortada mevcutlar içinde en iyi 5 bek içinde değerlendirilebilir

Dani Alves

Philip Lahm

Bakary Sagna

Emmanuel Eboue

bence 5. olarak Gökhan Gönül çoğu takımların beklerine baktığım zaman hep vasat isimler

Ramos'u saymıyorum onu stoper olarak değerlendiriyorum artık ramos'u sayarsak Sagna'yı silerim

Avrupada üst düzey sağ bek mi var ki ? dünyanın en iyisi kabul edilen Dani Alves'in yaptığı akıl almaz hataları ortada mevcutlar içinde en iyi 5 bek içinde değerlendirilebilir

Dani Alves

Philip Lahm

Bakary Sagna

Emmanuel Eboue

bence 5. olarak Gökhan Gönül çoğu takımların beklerine baktığım zaman hep vasat isimler

Ramos'u saymıyorum onu stoper olarak değerlendiriyorum artık ramos'u sayarsak Sagna'yı silerim

Lahm aslında sol bek de yokluktan sağda oynuyor

Eboue > Sagna

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Lahm aslında sol bek de yokluktan sağda oynuyor

Eboue > Sagna

Adam yokluktan sagda oynuyor ama yinede dünyanin en iyi sag beki :D Sola gecse bencede sol beklerin en iyileri arasinda. Sag/sol hic fark etmiyor adamin performansi ayni. Bence hak ettiginden cok daha az ilgi görüyor Lahm. Ben sahsen nefret etsemde kendisinden(2008 Avruopa Kupasi), objektif bir yorum yapmaya calistim.

Adam yokluktan sagda oynuyor ama yinede dünyanin en iyi sag beki :D Sola gecse bencede sol beklerin en iyileri arasinda. Sag/sol hic fark etmiyor adamin performansi ayni. Bence hak ettiginden cok daha az ilgi görüyor Lahm. Ben sahsen nefret etsemde kendisinden(2008 Avruopa Kupasi), objektif bir yorum yapmaya calistim.

Aynen adam süper.

Bugün beğenmedim hele son dakikalarda yaptığı hata affedilmez

Şayet Emirates Cup'taki performasını gösterirse takım olarak bir seviye atlarız

Bence gayet iyidi. Son dakkikalarda bir hata yapti, ki bu hata pahaliya mal olabilirdi, ama o da yorgunluktan olustu. Adam iki gün üst üste 90dk oynadi Emirates'de ve bugün 120dk oynadi. O hata'dan öte gayet iyi bir perfomans sergiledigini düsünüyorum. Melo'nun attigi uzun toplari cok iyi kontrol ediyor, defans'ta iyi göründü ve kale önünde tehlike de yaratti.

Gökhan Hakan gibi 1 metre yanına atılan topu tutamayan hantalları gördükçe değerini daha iyi anlıyrum Reis.

Birde her pozisyonda kendini atıp yatmasan çok daha iyi olur.:ka19:

İlk derbisinden kesitler sundu gibi...Yine sağdan alıp gittiğinde dedim yazıyor galiba yine :D

Güzel oynadı.Hem ofansta hem defansta iyidi.Herkesin beklediği Eboue bu işte umarım daha da iyi olacak.

Geri
Üst Alt