#27 Emmanuel Eboué

Sürekli bindirme yapti (topsuz) bir kac pozisyonda müsaitken pas atilsa cok ciddi tehlike yaratabilirdik. Bizim takim bazen gereksiz yerlerde sut cekerek cok daha tehlikeli olabilecek pozisyonlari bitirdi.

Sürekli bindirme yapti (topsuz) bir kac pozisyonda müsaitken pas atilsa cok ciddi tehlike yaratabilirdik. Bizim takim bazen gereksiz yerlerde sut cekerek cok daha tehlikeli olabilecek pozisyonlari bitirdi.

Bugün bizde kaleyi gören şut çekti zaten. Kalede Mert var diye şut çekin diyen mi oldu merak ediyorum.

Bugün bizde kaleyi gören şut çekti zaten. Kalede Mert var diye şut çekin diyen mi oldu merak ediyorum.

Sut cekmenin bir zarari yoktur ama dogru zamanda sut cekeceksin daha iyi opsiyonlarin varken suc cekmek cok sacma. Bir kac pozisyonda sut cekmek yerine araya biraksaydik maci erkenden koparacaktik.

Önünde adam gibi kanat oyuncusu yok ki. Kendi başına birşeyler üretmeye çabalıyor mecburen. Bugün iyi günlerinden biriydi ama dediğim gibi önünde ki adamdan ötürü hücumda istediği aksiyonları gerçekleştiremiyor maalesef.

adam sağ kanadı tek başına kullanıyor.vitaminsiz hamit yerine önünde farfan nani gibi bi kanat oynasa daha verimli olur.

Kazım'ı koy önüne keyfine bak

Sent from my iPad using Tapatalk

Eboue bu ligin en iyi sağ bekidir..Tek rakibi Gökhan Gönüldür..Daha iyisini bulmamız çok zor Eboue'yi kaybedersek değerini daha iyi anlarız...

Eboue'nin en iyi oynadığı dönem ilk sezonundaki Gençlerbirliği ile İBB maçı arasındaki aralıktaydı. Hem ofans hem defans muhteşem oynuyordu ama önünde Kazım vardı. Merak ediyorum o performansa ulaşamamasındaki sorun kendisinde mi yoksa Hamitte mi? Engin varken de o seviyede değildi belki önünde sağlam ve gerçek bir kanat oyuncusu olsa çok daha farklı bir Eboue izleyebiliriz.

Kendisine atilan uzun toplari ayagiyla yumusatip kontrol etmesine acayip bayiliyorum. Hareketliyken kontrolleri bir baska oluyor :)

Önünde Hamit gibi uyuz bir adam varken çok büyük performans gösteremez bence Eboue.

Benim gözümde taş gibi sağ bektir her zaman.

Kadroda ki hazır oyuncularımızdan..sağ kanatı tek başına çökertebiliyor..maç içersinde drogba ile anlaşmalarır çok iyi..önünde iyi bir sağ açık adamıyla eboue maç seçmezse harika olacaktır..eboeu'nin hücumu lazım zaten bize çoğu maçta

Geri
Üst Alt