#27 Emmanuel Eboué

maçın 10 dakkasını çalmıştır dün..kardeşim kimse uyarmıyor mu bu adamı,cogu maçta bizim topçularından da bu durumdan rahatsız oldugunu görüyorum,ne pis bir huydur bu her maç yattıgı yerden kalkmıyor dakikalarca.

yere düsmeleri haric Türkiye ligi icin 10/10 Sag Bek

Old Trafford'daki macta Nani-Evre kanadini otobana cevirmisti tek basina. Yani Eboue'nin kalitesini Turkiye ile sinirlamak sacma olur. Eboue'nin sorunu hep ayni, konsantrasyon eksikligi. Zaten o kusuru olmasa 3 milyon gibi komik bir paraya Eboue'yi hic bir guc getiremezdi Turkiye'ye.

Yere düşünce geri kalkabilsen bir de uzun taç atmaktan vazgeçebilsen kral sağbeksin.:D

antep maçında toplam 9 dk lık uzatmanın yarısı eboue den kaynaklıydı bazen beni bile çıldırtıyor yerlerde yatmaları..

daha çok yaşanır

hatırlayanlar çıkar manu deplasmanında da adamları sahaya gömmüşken yerde kaldı kalkmadı, bizim oyuncular bile tepki göstermişti

süreye oynamak için yapmıyor bunu adamın canı inanılmaz tatlı ama bıktırıyor. biz bile bu kadar tepki gösteriyorsak rakip taraftarlara hak vermiyor değilim

bek performansına hiç bir lafım yok ama bunları düşünmesi lazım kulağının çekilmesi lzm.Konsantrasyonumuz bozuldu son 15 dakika rakip tek kale oynadı ben teknik adam olsam herhangi bir süper lig takımını çalıştırsam Galatasaray'a karşı maçım olsa oyuncularıma eboue'nin üstüne oynayın biraz hırpalayın diye talimat veririm yattı mı 2-3 dakika kalkmıyo konsantrasyonu bozuluyor takımın haliyle böyle olunca oyun hakimiyeti rakibe geçiyor süper ligde bunu çözebilecek zekada hocalar var bu takımı yenmek zor değil.Zaten orta üçlümüz ileri dikine gidemeyen oyunculardan oluşuyor.Orta sahada sıkı pres yap top yaptırma,Eboue'yi atak varyasyonlarında kanat oyuncularınla hırpala tempoyu düşür rakibin konsantrasyonu boz maçı al biz geriye düştüğümüz maçlarda çok sıkıntı çekeriz bu sene...

Yere düşmesinin bir nedini var.İngiltere'de ki temposu yok.Ne zaman ileri çıksa yare yatıp dinleniyor, geri koşamadığı için.

Ama her ne olursa olsun 50 metreden gelen topu havada sağ ayağının içiyle kontrol edişi paha biçilemez.

Yere düşmesinin bir nedini var.İngiltere'de ki temposu yok.Ne zaman ileri çıksa yare yatıp dinleniyor, geri koşamadığı için.

Ama her ne olursa olsun 50 metreden gelen topu havada sağ ayağının içiyle kontrol edişi paha biçilemez.

Her defasinda mest oluyorum. Bayiliyorum bu özelligine. O kadar top kontrol özürü varken takimda Eboue tere yagdan kil cekermis gibi kontrol ediyor o zor toplari.

Müthiş bir oyuncu tek kelimeyle.Aldığımız fiyata bakıyorum sonra performansına bakıyorum inanılmaz.

Bu adam Orhan Şam parasına gelmişti bize :D

Eboue'yle kıyaslanan gökhan gönülü Arsenal maçında gördük. Benim bile kontrol edebileceğim topları kontrol edemedi. :p

Eboue'yle kıyaslanan gökhan gönülü Arsenal maçında gördük. Benim bile kontrol edebileceğim topları kontrol edemedi. :p

Top kontrolü konusun da adam rakibsiz.Ama Gökhan diğer teknik konularda Eboue'den daha önde.

Gökhan tehlikeli yerlerde top alınca iş yapıyor ama Eboue entresan işler yapıyor.Örneğin çizgiye inip saçma sapan yerlere top çıkarması.

Hatırlayan vardır belki geçen sene kadıköyde ki maçta çizgiye inip auta çıktığı bir pozisyon vardı.Hala aklıma geldikçe düşünürüm; "Acaba ne yapmak istedi." diye.

Iki senedir 1000 tane tac atmistir bir tanesinin bir ise yaradigini gormedim :D

Aynen Eboue topu alıp taç çizgisinde formaya sildiğinde aha diyorum yine rakibe atacak.:D Bir Eboue'nin taçları bir de kornerdeki ön direğe ortalarda hiçbir şey olmuyor.:D Mesela Selçuk ve Sneijder çok iyi frikikçiler ama yan toplarda hiç etkili orta açamıyorlar. 3 sezonda yan toplardan direk kornerlerden attığımız gol sayısı çok azdır.

Geri
Üst Alt