Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Hamit varken normal hata yapması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yere düsmeleri haric Türkiye ligi icin 10/10 Sag Bek
daha çok yaşanır
hatırlayanlar çıkar manu deplasmanında da adamları sahaya gömmüşken yerde kaldı kalkmadı, bizim oyuncular bile tepki göstermişti
süreye oynamak için yapmıyor bunu adamın canı inanılmaz tatlı ama bıktırıyor. biz bile bu kadar tepki gösteriyorsak rakip taraftarlara hak vermiyor değilim
Yere düşmesinin bir nedini var.İngiltere'de ki temposu yok.Ne zaman ileri çıksa yare yatıp dinleniyor, geri koşamadığı için.
Ama her ne olursa olsun 50 metreden gelen topu havada sağ ayağının içiyle kontrol edişi paha biçilemez.
Yere düşünce geri kalkabilsen bir de uzun taç atmaktan vazgeçebilsen kral sağbeksin.![]()
Iki senedir 1000 tane tac atmistir bir tanesinin bir ise yaradigini gormedim![]()
1001. neden olmasın?
Yere düşmesinin bir nedini var.İngiltere'de ki temposu yok.Ne zaman ileri çıksa yare yatıp dinleniyor, geri koşamadığı için.
Ama her ne olursa olsun 50 metreden gelen topu havada sağ ayağının içiyle kontrol edişi paha biçilemez.
Eboue'yle kıyaslanan gökhan gönülü Arsenal maçında gördük. Benim bile kontrol edebileceğim topları kontrol edemedi.![]()
Iki senedir 1000 tane tac atmistir bir tanesinin bir ise yaradigini gormedim![]()