#27 Emmanuel Eboué

Otorite zaafiyetinin de bunda etkisi var.

Eboue sadece yatışlarıyla değil aynı zamanda rakibe kolay orta açma şansı tanımasıyla da rahatsız edici. Üstelik kendi mevkisini fazlaca boşaltıyor.

eboue nin pozisyonunda chedjou nasıl seyrediyor akıl alır gibi değil.en ufak bir mudahelde bulunmadı.ebouye kızıyoruz ama ben danny ve chedjouya daha çok kızıyorum

O topun geçeceğini tahmin etmek cidden zor, yanılmıyorsam Ched izlemiyor hatta geriye açılıyordu ki pas alanı olsun diye..Dany ve Eboue yaptıklarıyla Ched'in de dengesini bozdular.

2 yıldır sol bek diye ağlarken sağ bekte aynı duruma düştü bu sezon bitmez

mobile_bungee_trampoline_2.jpg

Stadin catisindan boyle birsey takilsin Eboue'ye dusmesini onler

%30 uyla oynuyor utanmadan kendini yere atıyor bide kadroya bile alınmamalı artık ocakta gönderilmeli

Serkan Kurtuluş muamelesi yapılıyor resmen adama.. Bu sistemde kolay mı oynamak. Önünde adam akıllı bi kanat olmadıktan sonra. 4-3-1-2 ne ya Avrupada. Adama resmen sağ kanatı emanet ediyoruz karşısında Ronaldo gerisinde Arbeloa. Emirates Cupta nasıl oynadığını unuttunuz heralde

Serkan Kurtuluş muamelesi yapılıyor resmen adama.. Bu sistemde kolay mı oynamak. Önünde adam akıllı bi kanat olmadıktan sonra. 4-3-1-2 ne ya Avrupada. Adama resmen sağ kanatı emanet ediyoruz karşısında Ronaldo gerisinde Arbeloa. Emirates Cupta nasıl oynadığını unuttunuz heralde
sorun kötü oynamasi degil sorun sacma sapan yerde kendini yere atmasi kac defa gol yedin sayesinde birde beni cildirtan takim geride gole ihtiyaci var bunun olur olmaz yerde yatmalari yüzünden vakit geciyo resmen rakibe calisiyo

Gönderip yerine Lahm'ı alalım :-(

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Fizik gücünün yetersiz olduğuna neden yorum yapmıyor kimse? Oyuncunun fizik gücünü arttırmak kendisine bırakılmayak kadar önemlidir. Teknik ekip adanaları götürürken Eboue'yi de unutmamışlar heralde.

Eboue yumuşak bir bek. geçen seneden beri söylüyoruz. bu ülkede tonla iyi-kötü sağ bek varken yabancı hakkını eboue den kullanmak gereksiz.(üstelik sabri ve hamit gibi alternatiflerde var) yabancı hakkımızı solbekten yana kullanmamız lazım. sezon sonu iyi bir sol bek alınıp eboue ile yollar ayrılır artık.

Biz Bursalı Şener alınsın derken dalga geçiyordunuz alın size istikrar abidesi Eboue.. Bence Sabri oynasın artık Eboue'nin aklı başına gelene kadar defansı falan kötü ama en azından mal gibi kendini yerlere atmaz..

Bu adam nasil futbolcu oldugunu ben hayret ediyorum. Millet Sabrinen dalga geçiyor ama bu amatör herif dogru düsmekten baska birsey bilmiyor sanirim. Ne olursun yerli bek alin ve Eboue' Sanliurfaspora kiralayin, onun oyun kapasitesi ancak öyle kulüplere laik.

Bu adam nasil futbolcu oldugunu ben hayret ediyorum. Millet Sabrinen dalga geçiyor ama bu amatör herif dogru düsmekten baska birsey bilmiyor sanirim. Ne olursun yerli bek alin ve Eboue' Sanliurfaspora kiralayin, onun oyun kapasitesi ancak öyle kulüplere laik.

Eboue de problem tamamen mental hatta bence problem değil hastalık..Yoksa şu an Galatasarayda falan oynamazdı en az Arsenal seviyesinde bir takımda olurdu..

Alpaslan Öztürk vardı bonservissiz s.liege ye gitti, alınsın diye canımız cıktı,twitterde emre utkucana mesaj üstüne mesaj attık ,yok bize genç kaliteli ucuz oyuncu haram varsa yoksa yaşlı,yolun sonunda ve fahiş fiyattan oyuncu alınır, ciddi şüphelenmeye başladım ..

eboue bitik,sneijder al gülüm ver gülüm , yabancı sınırlamasını eleştirenler yahu utanın sizin yabancılarınız çoğu zaten çöp, dany,chedjou,amrabat ,eboue,cıtkırıldım sneijder bunlarmı yabancı kontenjanını dolduruyor,solbekde oynayan solaçık rieramı yabancı kontenjanını dolduruyor ??

Geri
Üst Alt