#27 Emmanuel Eboué

Sürekli riske girmesi ve abuk subuk hareketler yapmasi artik sinirlerimizi zorluyor. Sene sonu mutlaka tas gibi bir sag bek lazim bize.

Amrabat girdikten sonra resmen Amrabat sag bek oynadi, bu adami sahada görmedim. Chedjou bile dövecekti neredeyse sahada. Takim oyununu baltalayan bir ruhsuz, yeteneklerine ihanet ediyor.

Sene sonu bay bay. Her maç yere yatıp ağlayıp sızlanmandan gına geldi artık.

Sezon başı duygusal davranmayıp Eboue'yi gönderip Maicon'u alabilseydik sağ kanat seviye atlardı.

Gitsin oyunculuk yapsın. Samimi söylüyorum, Hollywood'ta iş yapar.

Amrabat , Dany , Eboue , Riera gider buyuk ihtimalle sezon sonu ;

Salih Dursun ve Aras Ozbiliz'den olusan bir sag kulvar olustursak lokum gibi olur

Yerde yatmasi tabi ki kabul edilemez ama bazi kisiler agir sacmaliyor. Eboue kötü de oynamadi yani.

1382266_678255745520670_289919286_n.jpg

Aslinda iyi bir futbolcu, iyi de oynuyor, zaman zaman hata yapsa da diger maclarda bi türlü telaf ediyor. Aslinda sag bek sorunumuz kesinlikle yok Eboue varken.

Ama kardesim gina geldi artik, allah belasini versin, lan bunun yüzünden yürüyen giden maclar duruyo, durmadan yerde, durmadan mac duruyor, tiksindim ya.

Avrupa'da Eboue,ligde Sabri ile devam etmeliyiz.Yere yatması tik gibi bir şey olmuş idare edeceğiz artık.Bence çok kötü oynamıyor.

Mecbur Eboue ile oynayacağız orta açamayan şut çekemeyen Sabri ile değil Eboue'nin alternatifi yok ve adam yerde de yatsa riskte alsa en azından FUTBOLCU, Real'e attıgı golde'de bunu görebilirsiniz.

Avrupa'da Eboue,ligde Sabri ile devam etmeliyiz.Yere yatması tik gibi bir şey olmuş idare edeceğiz artık.Bence çok kötü oynamıyor.

Ligde oynamadığı zaman kondisyon olarak çok düşüyo..Geçen hafta oynamadığı için çok düştü hele kanatları sürekli zorlayan juve maçı olunca ..posundan terledi.Hele Umutun attığı golde yorgunluktan ağlayacak gibi..Ama şunu söyleyim kesinlikle iyiydi.Ve çok kritik toplra ayak soktu sağ bekde ligde bu konsantrasyonda olmuyo genelde

Yerde yatmasi tabi ki kabul edilemez ama bazi kisiler agir sacmaliyor. Eboue kötü de oynamadi yani.

Kötü oynamadi, dogru. Ama tavirlari yüzünden futbolculugu arka plan'da kaliyor. O tavilari biz yendigimizde yapsa, rahatsiz etse bile agzimi acmam. Ama yenik oldugumuz zamanlarda bile yapiyor bunlari (cok iyi hatiliyorum 0:1lik ManU macinda da yapmisti, RedCafe'de "alayci" yorum okumustum ... "someone tell Eboue that they're losing"). Hatta bu tavirlari yüzünden kritik gol yedigimiz bile oldu.

Hani 1 degil 2 degil.

Dün taraftarın göklere çıkardığı, günümüzün Hamitzedesi. Sağda Sabri-Engin ikilisini savunan bir kişi olarak Eboue' yi savunan bir ben kalmışım yazık doğrusu. Sağ açıktaki ağır ve içi boş Hamit, Eboue' nin yükünü ikiye katladı koca bir sezon boyunca. Sonunda Eboue psikolojikman bitti. Taraftarın onu anlamaya çalışmadan onu aforoz etmesi yakışmamış.

eboueden bu kadar kolay vazgecılmez sabrıye guvenılmez..eboueyı de kazanabılırız.

milli takıma alınmamış, milli maç arasında mancini ayarı verir eboueye

Çeptalk

Geri
Üst Alt