#27 Emmanuel Eboué

ben dedim satam diye 2 sezon önce,ilk sezon iyidi, ama bence biraz daha istekli biri gelmeli dedim. bu saatden sonra kimse istemez.

büyük oyuncu ,takım kadrosu çok iyi,uyandırmayın taraftarı eboue çuvalla parayı taşıyacak daha ...

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış :Bu söz sanırım tam eboueyi tarif ediyor

Bacağı kopsa faul vermezler, s...ler penaltı vermezler.Suç hakemlerde değil ,suç sürekli kendini yere atan bu solucanda.Mutlaka gitmeli ne kadar iyi de oynasa artık Eboueye karşı rakip oyuncular tam kurnaz ve sinsi oynayacaklar.Bu da bizi negatif etkileyecek.

Son iki maçta maruz kaldığı ve boşa giden net fauller penaltılar ilerde de uçup gidecek

Sabriye kalmayalım diye gitsin diyemiyorum

Hamit iyileşse keşke diyorum ama keşke ile kalır dediğim.

Sağ bek var mı bizde oynayabilecek onu bile şuan sinirden bilmiyorum

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış :Bu söz sanırım tam eboueyi tarif ediyor

Bacağı kopsa faul vermezler, s...ler penaltı vermezler.Suç hakemlerde değil ,suç sürekli kendini yere atan bu solucanda.Mutlaka gitmeli ne kadar iyi de oynasa artık Eboueye karşı rakip oyuncular tam kurnaz ve sinsi oynayacaklar.Bu da bizi negatif etkileyecek.

Son iki maçta maruz kaldığı ve boşa giden net fauller penaltılar ilerde de uçup gidecek

Sabriye kalmayalım diye gitsin diyemiyorum

Hamit iyileşse keşke diyorum ama keşke ile kalır dediğim.

Sağ bek var mı bizde oynayabilecek onu bile şuan sinirden bilmiyorum

İyi de oynamıyor ki.

yazın alpasla Öztürk bedava idi.. eboue bize fazla bile hem adam yorgun çuvalla parayı taşımak kolaymı ??

İyi de oynamıyor ki.

Kötünün iyisi .Mancini görüyor Eboueyi bir iki atağa çıkıyor dripling filan iyi zannediyor.onunda çaresi hakemlerde sallamıyorlar

Nerden bilsin lakabının Yatılgan olduğunu.2 maç 2 penaltı pozisyonu oldu.Mancini de iyi zannediyor ofansif olarak.

Şu da bir gerçek ki Hakemler 2 penaltıyı da verse şuan kimse Eboueyi konuşmayacaktı.

Aslında bugun hırsını beğenmiştim.Sakat halde bile dripling yaptı

Kötünün iyisi .Mancini görüyor Eboueyi bir iki atağa çıkıyor dripling filan iyi zannediyor.onunda çaresi hakemlerde sallamıyorlar

Nerden bilsin lakabının Yatılgan olduğunu.2 maç 2 penaltı pozisyonu oldu.Mancini de iyi zannediyor ofansif olarak.

Şu da bir gerçek ki Hakemler 2 penaltıyı da verse şuan kimse Eboueyi konuşmayacaktı.

Aslında bugun hırsını beğenmiştim.Sakat halde bile dripling yaptı

Ofansif olarak idare eder de,defansif olarak kötü.Bu adam bek,asıl işi defans yani.İlk defansına bakarım o yüzden.O da yetersiz.Kan değişikliği şart seneye.Bunun ipiyle kuyuya inilmez.

O kadar aldadtiktan sonra hakemler (bizler, ve takim arkadaslari) artik gercekten faul olsa bile inanmiyoruz. Bugün yere yattiginda hep bir temas vardi, ve gercekten kötü düsüsler de vardi (örnegin kafasini vururken) - fakat ne zaman sov, ne zaman gercek ... bilinmiyor artik...

Soldan gerçek yeri açık olan Brumanın yapamadığı bindirmeleri sağdan 3 kere yaptı...TEk kötü yanı acıyooo uffff olması..... Yinede kötünün iyisi

okadar cok yerde bozuk para ariyor ki gercek faulleri/penaltilara bile duduk calmiyor hakemler artik.. yazik.

Bu adamdan nefret ediyorum.

Fazla gülüyor. 6 gol yiyoruz hala gülüyor.

Kim bilir annesinin karnisinda çiktiginda'da gülüyordu galiba. :D

hizmetleri için teşekkür edip satılmalı. bari maç berabere veya yenik durumdayken yerlerde sürünme! sürekli oyunu soğutmandan bıktık.

Bu arkadaşa "yalancı çoban" hikayesi anlatılmalı, belki de şimdiye kadar anlatılmıştır ama ders almamış da olabilir.

Maalesef adı çıktı dokuza, bu saatten sonra huyundan vazgeçse bile hakemler önyargılı yaklaşacaktır kendisine, zaten bizde misyonu da bitti, satıp daha iyi bir yabancı almalıyız.

Geri
Üst Alt