- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.277
- 3.138
ben dedim satam diye 2 sezon önce,ilk sezon iyidi, ama bence biraz daha istekli biri gelmeli dedim. bu saatden sonra kimse istemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben dedim satam diye 2 sezon önce,ilk sezon iyidi, ama bence biraz daha istekli biri gelmeli dedim. bu saatden sonra kimse istemez.
Yalancının evi yanmış kimse inanmamış :Bu söz sanırım tam eboueyi tarif ediyor
Bacağı kopsa faul vermezler, s...ler penaltı vermezler.Suç hakemlerde değil ,suç sürekli kendini yere atan bu solucanda.Mutlaka gitmeli ne kadar iyi de oynasa artık Eboueye karşı rakip oyuncular tam kurnaz ve sinsi oynayacaklar.Bu da bizi negatif etkileyecek.
Son iki maçta maruz kaldığı ve boşa giden net fauller penaltılar ilerde de uçup gidecek
Sabriye kalmayalım diye gitsin diyemiyorum
Hamit iyileşse keşke diyorum ama keşke ile kalır dediğim.
Sağ bek var mı bizde oynayabilecek onu bile şuan sinirden bilmiyorum
seni dinlemediğimiz hep böyle oldu ! bundan sonra vur de vuralım öl de ölelim !
İyi de oynamıyor ki.
Kötünün iyisi .Mancini görüyor Eboueyi bir iki atağa çıkıyor dripling filan iyi zannediyor.onunda çaresi hakemlerde sallamıyorlar
Nerden bilsin lakabının Yatılgan olduğunu.2 maç 2 penaltı pozisyonu oldu.Mancini de iyi zannediyor ofansif olarak.
Şu da bir gerçek ki Hakemler 2 penaltıyı da verse şuan kimse Eboueyi konuşmayacaktı.
Aslında bugun hırsını beğenmiştim.Sakat halde bile dripling yaptı
seni dinlemediğimiz hep böyle oldu ! bundan sonra vur de vuralım öl de ölelim !