#27 Emmanuel Eboué

Her maç kendini en az 2-3 kere yere bırakıp kafanı tutarsan,yerlerde kıvranırsan normal bir durumda ayağın bile kırılsa işte san kimsenin güveni olmuyor hacı,bunu sen kendin başardın,nerede Arsenaldeki Eboue nerede bizdeki ilk yılında harikalar yaratan Eboue...

Her maç kendini en az 2-3 kere yere bırakıp kafanı tutarsan,yerlerde kıvranırsan normal bir durumda ayağın bile kırılsa işte san kimsenin güveni olmuyor hacı,bunu sen kendin başardın,nerede Arsenaldeki Eboue nerede bizdeki ilk yılında harikalar yaratan Eboue...

Arsenal'daki Eboue farklı mıydı sanki? Arsenal bu yaşta bir oyuncuyu 3.5M€'ya niye sattı? Hadi bu tip tek oyuncun olur ilk sene olduğu gibi idare edersin. Her sene defansa bir lakayıt zenci daha ekleyerek takımın içine ettiler. Kaleci dahil defans hattına bir tane adam gibi yedek yerli oyuncu transferi yapılmadı. Kadro planlaması rezalet bile değil. Rezaletin içinde bile kötü de olsa bir şey vardır. Bunlarda hiç bir şey yok.

Şu forumdan herhangi birisini kolundan tutup transferleri sen yap deseler bunlardan elli kat iyi transfer yapmazsa ben de bir şey bilmiyorum.

senede 2 bilemedin 3 maçta üst düzey oynuyor diğer maçların hepsi yatış sezon sonu bonservisi elinde galiba epl nin alt seviye takımlarına gidebilir..

misyonunu çoktan tamamladı.

gönderilmeli,genç biri alınmalı.mümkünse yerli

Eboue son yılarda kanayan sağ bek mevkisine ilaç gibi gelmişti.İlk şampiuyonlukta kusursuz oynadı.Geçen sene göstermiş olduğu performansla geldiği ilk seneyi arattı ve kritik maçlarda yaptığı hatalarla yine de gözümden birşey kaybettirmedi lakin bu sene ben de misyonunu tamamladığını düşünüyorum.Yabancı kontenjanı da düşünüecek olursak seneye bu takımda yer almamalıdır ve yaptığı hizmetlerin unutulmadığını göstererek teşekkür edilerek gönderilmelidir.

Arsenal'den gönderilmesi de bundan kaynaklaniyor iste. 2-3 yildir dogru sekilde calismadigi ve kendini hazir tutmadigi her gecen gün belli oluyor. Gittikce fiziksel anlamda kötülesiyor. Profesyonel olmayi unutmus.

Eboue,Dany,Riera,Amrabat,Chedjou gönder gitsin 5 yabancı kalıyor 1 tane çok kaliteli stoper 6 yabancı gerisi tribüne zaten gerek yok ardından 4 5 net kaliteli yerli bulup almamız lazım yok mok demeyin iş yapacak yerli illaki bulunur sonuçta eplde oynamıyoruz

Buraya gelenler kendilerine bakmıyor, salıyor kendini.ohhh milyon euroları al yatışş

iyi sövdüm paşa maçında eboue ye ama o pozisyon penaltıymış şaşırdım sonra izleyince

gecen sene psg istiyodu yanlıs hatırlamıyosam,keske verseydik o zaman,oynadıgı zaman inanılmaz ivme kazandırıyor takıma ama kötü oldugu zaman hic cekilmiyor hic

Geri
Üst Alt