#27 Emmanuel Eboué

2011-2012 sezonunda müthişti ama maalesef eski performansında değil.Yerlerde sürünmesi de bayıyor insanı.Kendisini severim ama sene sonu gönderilip yerine genç,dinamik bir sağ bek bulmalıyız.

Afrikalılardan komple kurtulmak gerekiyor . Ched eboue dany amrabat ve Drogba toplasan 1 adam etmez. Afrikalı oyuncu alınmamalı. Adamların altyapıları rezalet. Kişilik problemleri de cabası. Bilhassa drogba

Afrikalılardan komple kurtulmak gerekiyor . Ched eboue dany amrabat ve Drogba toplasan 1 adam etmez. Afrikalı

oyuncu alınmamalı. Adamların altyapıları rezalet. Kişilik problemleri de cabası. Bilhassa drogba

:confused:

Afrikali futbolcularin hakkini yeme.

Bir kaç berbat Afrikali oyuncu var diye HEPSI mi öyle?

Afrikalılardan komple kurtulmak gerekiyor . Ched eboue dany amrabat ve Drogba toplasan 1 adam etmez. Afrikalı oyuncu alınmamalı. Adamların altyapıları rezalet. Kişilik problemleri de cabası. Bilhassa drogba

Su kafa yapisina bakin. Önyargi ile dolu.

Toplasan 1 adam etmezmis. Drogba 1 adam etmiyorsa sen ne ediyorsun merak ettim.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Maç seçer tek sıkıntısı bu.. Cl ve derbiler dışındaki maçlardaki konsantrasyon sorunu nasıl giderilir bilmiyorum​

Su kafa yapisina bakin. Önyargi ile dolu.

Toplasan 1 adam etmezmis. Drogba 1 adam etmiyorsa sen ne ediyorsun merak ettim.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Adamdan kastım futbolcu. Bunu anlamayacak kadar kıtmısın. Drogba'nın futbolunu beğenmiyorum. Senmi karar vereceksin benim adamlığıma. Ne sülük bir insansın kaç defa benle muhatap olma dedim. Bu inat nedir. Arsızmısın yüzsüzmüsün laftan neden anlamıyorsun. Yine sana cevap yazarak 1 dakikam boşa gitti. Uzak dur. Küçük kafatasına iyice sok bunu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamdan kastım futbolcu. Bunu anlamayacak kadar kıtmısın. Drogba'nın futbolunu beğenmiyorum. Senmi karar vereceksin benim adamlığıma. Ne sülük bir insansın kaç defa benle muhatap olma dedim. Bu inat nedir. Arsızmısın yüzsüzmüsün laftan neden anlamıyorsun. Yine sana cevap yazarak 1 dakikam boşa gitti. Uzak dur. Küçük kafatasına iyice sok bunu.

Kusura bakmada futboldan anlayan adam Drogbanin futbolculuğuna laf etmez. Drogba kim git bir arastir. Adamin hayran sayisi senin hayatin boyunca taniyacagin kişi sayisinin min. 20 kati.

Adamlara bak ülkeden 1 sporcu yetişmez gidip afrikalilara laf atarlar.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

söylesin dursun yav. ben daha beter şeyler duydum bundan. he deyin geçin.

Beyler hazır olun geliyor

:stupid:

Ekli dosyalar

• KrYrWM.webp
    KrYrWM.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 105
Kusura bakmada futboldan anlayan adam Drogbanin futbolculuğuna laf etmez. Drogba kim git bir arastir. Adamin hayran sayisi senin hayatin boyunca taniyacagin kişi sayisinin min. 20 kati.

Adamlara bak ülkeden 1 sporcu yetişmez gidip afrikalilara laf atarlar.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülkeden 1 sporcu yetişmezmiş. Sen uzaydamı yaşıyorsun. Afrikalıya saygı göstericem diye kendi ülkeni yerin dibine batırıyosun. Drogba Chelsea de oynarken drogbaydı artık futbolculuğu değil egosu konuşuyor. Hayran sayısı beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben şu an oynadığı futbola bakarım. Önce ülkene saygı duy sonra başkalarının hakkını savun

Bunu sadece Avrupa'da bir de kupa maçlarında kullanmak lazım.

drogba'ya sallayan atarlı ergen şikeci kuşlara hayranım ha gayret biraz daha azimle sallayın.

Tu Allah belanızı versin. Drogbayı beğenmeyince fenerli olduk. Bu kadar işte bu insanların kapasitesi bu kadar. Allah'ın belaları

Lanet olsun su adamdanda iyi bir türk sag bek yokki ülkede be alabilcegimiz.

drogba'ya sallayan atarlı ergen şikeci kuşlara hayranım ha gayret biraz daha azimle sallayın.

Drogbayı beğenmemek Atarlı ergen şikeci kuş olmakmış. Kapasite bu kadar işte ben bu rezil adamla aynı takımı tutuyorum aynı ülkede yaşıyorum aynı nefesi soluyorum. Rezillik örneği bomboş bir insan. Senin olmayan beynini seveyim

36 olacak adamı beğenmek zorunluğu yok. O bir buçuk sene içinde Drogba'ya verilen 10 Milyon rahatça genç bir oyuncuya bonservis bedeli olarak verilebilirdi.

İlla Bruma gibi duyulmamış tek yetenek olandan bahsetmiyorum. Mesela Lacina Traoré, Bony gibi oyuncular da var. Tabii Türkiye'ye gelmek isterler mi o başka. Ama Drogba'nın sözleşmesi uzatılmamalı. Eboué de sezon sonu gönderilmeliler. Artık vizyon ise genç , yetenekli ve kendini göstermek isteyen oyunculara doğru yönelmeliyiz.

Geri
Üst Alt