Okan Jani Doğan
Sarı Üye
- 5 Nisan 2013
- 584
- 0
- 706
Bence sen de simdi yolcu gibisin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afrikalılardan komple kurtulmak gerekiyor . Ched eboue dany amrabat ve Drogba toplasan 1 adam etmez. Afrikalı
oyuncu alınmamalı. Adamların altyapıları rezalet. Kişilik problemleri de cabası. Bilhassa drogba
Afrikalılardan komple kurtulmak gerekiyor . Ched eboue dany amrabat ve Drogba toplasan 1 adam etmez. Afrikalı oyuncu alınmamalı. Adamların altyapıları rezalet. Kişilik problemleri de cabası. Bilhassa drogba
Afrikalılardan komple kurtulmak gerekiyor . Ched eboue dany amrabat ve Drogba toplasan 1 adam etmez. Afrikalı oyuncu alınmamalı. Adamların altyapıları rezalet. Kişilik problemleri de cabası. Bilhassa drogba
Su kafa yapisina bakin. Önyargi ile dolu.
Toplasan 1 adam etmezmis. Drogba 1 adam etmiyorsa sen ne ediyorsun merak ettim.
Gesendet von meinem Xperia Z1
Adamdan kastım futbolcu. Bunu anlamayacak kadar kıtmısın. Drogba'nın futbolunu beğenmiyorum. Senmi karar vereceksin benim adamlığıma. Ne sülük bir insansın kaç defa benle muhatap olma dedim. Bu inat nedir. Arsızmısın yüzsüzmüsün laftan neden anlamıyorsun. Yine sana cevap yazarak 1 dakikam boşa gitti. Uzak dur. Küçük kafatasına iyice sok bunu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kusura bakmada futboldan anlayan adam Drogbanin futbolculuğuna laf etmez. Drogba kim git bir arastir. Adamin hayran sayisi senin hayatin boyunca taniyacagin kişi sayisinin min. 20 kati.
Adamlara bak ülkeden 1 sporcu yetişmez gidip afrikalilara laf atarlar.
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
drogba'ya sallayan atarlı ergen şikeci kuşlara hayranım ha gayret biraz daha azimle sallayın.